⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

andone'yi çıkarıp selcuk inan'ı alır.

Sağ kanat çalışmıyor yine feguli boş her zamanki gibi babel de yine kendince bişeyler yapmaya çalşıyor adam da haklı tabi herkes bir havada takım olgusu sıfır şu ilk 11 de ronaldo messi gelse vız gelir takım değiliz bir kere derme çatma şansa bala gidiyoruz

1. ve 2. bölgede anlamsız paslaşmalarımız devam ediyor. 3. bölgede Andone tek başına kalıyor. Ara pas yok, dikine pas yok. Anlayamıyorum artık neden?

Aynen 45 yaşındayım 84 ten beri galatasaray takip ederim cok kötü sezonlar gördüm ama hücumda bu kadar etkisiz bu kadar kısır bi takım görmedim
Katılmamak elde değil. Hücum bölgesinde fegholi... Babel ne yapacak diye bekliyoruz veya bekler İyi orta yapa bilecek mi yoksa geriye mi yine pas atacaklar diye bekliyorum öyle işte :(

Ver kaç dene.... bin kere koşu yapan bekin koşu yoluna top yolla en azından.... Yok yok yok....

Adem Büyük gibi bir oyuncu var kenarda koy oynasin hocam niye farkli varyasyonlar denemiyorsun

Hala transfer falan sayıklayan var. Bu sezon açık ara ligin en iyi takımını kurduk, sorunun transfer olmadığını anlamanız için daha kaç kişinin alınması gerekiyor?

Bu takım antreman, taktik, maç analizi yapmıyor... Ne oynadığını bilmiyor.

gerçekten inanılmaz.Bu yorumları hangi mantıkla yapıyorsunuz inanılır gibi değil.
bu takım kesinlikle ligin en iyi takımı değil.Belki bazı isimler geçmişde iyiydi.Ama şimdi rezalet.

sakat olmayan devamlı oynayan lemina bu ligin en kaliteli oyuncusudur.Diğer tüm futbolcular tartışılır.
bıkmadınız usanmadınız senelerdir transferde tarih yazan çapsız yöneticilere iki çift laf etmiyorsunuz.

herşeyi geçtim takım kağnı gibi yahu..Öyle böyle değil.. tarihte kurulmamıştır bu kadar temposuz ve ağır bir takım..

Belhanda kendisini affettirdi mi arkadaşlar? Ne diyorsunuz, küfürleri görmezden gelebilir miyiz? Sindirdik mi yediğimiz küfürleri?
Üzerinden bile geçti. Vallahi sadece bize etmedi o kufru. Kenardakilerede etti hoşlarına gidiyorsa devam etsinler. Ayrıca o kadar akillanmis ki Madrid maçından daha bok bir halde

15 dk liverpool maçı izledim bizim 90 dakikada gireceğimiz pozisyondan daha fazlasına girip kaçırdı adamlar.

Geri
Üst Alt