Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten geçen sezon ortası hocayı beğenmeyip değiştirin demişti diye hatırlıyorum. Yanlış olabilirim.Taffarelsiz Muslera'nın en iyi sezonu
Ne zaman iyi başladık?Yine kotu basladik
gerçekten inanılmaz.Bu yorumları hangi mantıkla yapıyorsunuz inanılır gibi değil.
bu takım kesinlikle ligin en iyi takımı değil.Belki bazı isimler geçmişde iyiydi.Ama şimdi rezalet.
sakat olmayan devamlı oynayan lemina bu ligin en kaliteli oyuncusudur.Diğer tüm futbolcular tartışılır.
bıkmadınız usanmadınız senelerdir transferde tarih yazan çapsız yöneticilere iki çift laf etmiyorsunuz.
herşeyi geçtim takım kağnı gibi yahu..Öyle böyle değil.. tarihte kurulmamıştır bu kadar temposuz ve ağır bir takım..
kim haksız yere birine sallıyor ise yesinTerime sallayanlarda yesin
Sal uğuru artikMaçı izliyorum
![]()
Hangi yedek bekler??Saçmalamayın please...
Kim anadolu topçuların kurulmuş Fener mi iyi? Bu Beşiktaş mi?
Kağnı gibi adamları oynatıkıyır ondan takım kağnı gibi olabilir mi? Ayrıca takım çalıştırılmıyor.
Yedek beklerin bir çok takımdan daha iyi ama sen bitik oyuncuları tercih ediyorsun diye diğer takımlar daha iyi olmuyor. Emre mor gibi hızlı adamlar varken kağnıları oynatıyor diye de olmuyor. Bunu algılamak bu kadar zor olmasa gerek.
DoğaçlamaBu takım ne oynuyor
Hangi yedek bekler??
Evet. Gayet kötü işte.Belhanda formda yazanlar var Twitter da.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk