⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

Futbolcularımız toptan kaçıyorlar 1-0 geriye düştük iyi izleyin hepsi toptan kaçıyır top ayaklarına gelmesin istiyorlar.

Gol yiyeceğimizi son 15 dkdır burda herkea gördü ama td bozuntusu terim göremedi. Senin de senin yapacağın hocalığın da. Bıktırdın artık ya hiç bi zaman da iyi hoca olamamıştın zaten

Gülüyorum sadece gülüyorum şu takımın haline.Merak ettiğim şey ne beklentisi var acaba teknik heyetin şu takımdan? Benim tv başında izlememden daha fazla ne katkıları var acaba teknik-taktik olarak futbolculara ? Yıllardır 1 tane büyük maç kazanamadık deplasmanda rezilliğe bak.Kötü takımlara karşı da kazanamıyoruz zaten :tbr:

Sizin oynıcanız topun kıllar ağarmış adamların toplayın takıma, ortasahayı boş bıraksalar top sürmez bu

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih terim bjk nin basinda olsaydi umut nayiri bahane ederdi selcuk tolga ikilisiyle ciktigimiz orta saha ile bile bu tinercileri ezmistik ilk yari 16 17 sezonunda o zaman bi de bjk d aboubakarlar taliscalar vardi bu takim Bitmis yazin tatil yapmislar yaziklar olsun ..

Geri
Üst Alt