⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

Süper Lig'de Denizlispor'a 2-0 mağlup olan Galatasaray'ın kulüp ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, "Önümüzdeki haftadaki maçtan itibaren seri bir şekilde galibiyetlere başlayacağız. Bunu nazar boncuğu olarak görüyoruz." dedi.

3 ay önce söylemişti hehe

Şu maçı kazanamayacağımızdan o kadar emindim ki sağolsun Terim beni yanıltmadı

Karius hayatının en rahat maçını oynamış olabilir herif yere yatmadı lan komediye bak :D

Emre bu takımda Musleradan sonra 11e yazılacak ilk kişi olmalı. Leminayla beraber dikine gitmeyi düşünen ikisi var sadece

Hızlı dediğimiz Emre Mor bile topu alıp defans yerleşsin diye bekliyor. Bu şekilde gol atman imkansız.

Yaw ne kaybedecen oyat sag da şener solda emre tasdemir doymus 1 sene sonra bresilyaya defolup gitcek marianoda bok mu var hocanin inadi ben bilirim havasi da bizi bu noktalara getirdi

fatih terim denilen teknik direktörle!!! sezon sonuna kadar devam edilirse sonumuz geçen seneki fenerden beter olur.

Yazıklar olsun be son yılların en kötü Bjk'na karşı pozisyonumuz kaleye şutumuz yok.

9 hafta olmuş. İlk haftadan bugüne kadar 1 adım ilerleme yok takımda.

Hoca için Musleraya bile sallandı ya daha bişey demiyorum. Aynen hoca müthiş devam:tbr::tbr:

terim maç sonu gene transfer yapamadık diye bahane uydurur

Geri
Üst Alt