⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

Muslera
Şener - Ly - Marcao - Nagatomo
Nzonzi
E.Mor - Feghouli - Lemina - Babel
Andone

Bu kadro kazanır.

*Ek olarak: BJK Perşembe günü maç yapıyor. Biz salı yaptık. Daha fazla dinlenmiş olacağız onlara göre. Artık kazanırız gibi.

Yukarıda verdiğim kadroyu kurarsak kazanacağız. Yok başka kadro kurarsa kaybedeceğiz.
Futbol nedir ben iyi bilirim.

Umudum yok ama inşallah kazanırız. Jimlastikçilere şansımız tutar genelde, çıkış maçı olsun 🙏

Beceke bizi yenip bir süre de olsa götü toparlar.

Normal şartlarda elimizi kolumuzu sallaya sallaya kazanmamız lazım ama daha hangi 11le çıkacağımızı bilmiyoruz. Kaç hafta oldu 11i oturtamadık lan

Burak'in Olimpiyat'ta attigi macta da rezil bir futbol vardi.Umud-Burak pas yapamiyordu zemin de les gibiydi.Yine oyle bir mac bekliyorum.Aynen o sekil vurup gecsek harika olur.

Burak o macta attigi depari son senelerde hic atamiyor. Atsa bile zaten direk adelesi gider.

It gibi kosmustu vallah. Oha özete baktim da 8 dakikaymis.

Hem Apo, hem FT "beraberlik candır" parolasıyla çıkacaklardır. İkisi de şu durumda yenilgiyi göze alamaz. Rakibi nasıl dize getireceği konusunda ikisinin de bir planı yok. 0-0'ın en güçlü ihtimal olduğunu düşünüyorum. B.k gibi maç olacak. Pozisyonsuz, ağır, sık sık duran bir oyun. Bu yerli TD'ler Türk ligini izlenmez hale getirdi. Pazar günü kuvvetle muhtemel izlemeye değmeyecek dandik bir derbi olur.

Galatasaray, ligde fener ve Beşiktaş ile yaptığı son 17 maçın sadece 2'sini kazanabilmiş. Deplasmanda oynadığı son 9 derbide de galibiyeti yok. Bunlar son derece olumsuz rakamlar. Ortada müthiş bir başarısızlık var.

1571979645456.png

ne korkuyorsunuz bu kadar tinercilerden 2-0 kazanacağız maçı öyle bir ruh haline bürünmüşsünüz ki sanki deplasman da fenerle oynuyoruz altı üstü kıçı kırık tinerciler.

Benim umudum yok heleki dün akşam braga maçında yenilmesi sonucunda bu maçı kaybederse 8taş o stad karışır o yüzden her türlü 8taş alır maçı kırmızıda verirler,penaltıda verirler ama her türlü alırlar

Malumunuz 2-3 senedir futbol fanatiği olan sadece kendi takımlarının değil herkesin maçını takip eden minik kargacıklar tekrar cool moda dönüş yapmış bulunuyor hiçbirinin futbolla alakası kalmamış yine ...Sizin çevrenizde de böyle mi ?

can simidi oluruz tinercilere şu anda 2.lig de dahil tinercilerle oynayıp favori olmayacak tek takım biziz hatta ezilerek yeniliriz rezil rüsva herifler

koyar geçeriz şuanda ligde bizden kötü durumda olan nadir kuluplerden bjk

Geri
Üst Alt