⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

Kazanamayız. Berabere biter. Belkide yenilir, herzamanki gibi ölüyü diriltiriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uzun zamandır derbi kazanamıyoz çok iyi olur kazanırsak hele şu rezil hallerinde.. Sonra fenere bilenirler

Bu Besiktasa karsi galibiyet gelmezse hepimize yaziklar olsun

Aylardır ne düşünüyorsak sagolsunlar hep tersini yasattilar .
Fenerden cacık yok başkanının bel altı oyunlarına sahada karşılık veririz nefes aldırmayıp dedik ölmüş eşekten haliceydik.
Sampiyonlar ligi gruplarından biz çıkarır ağa akilli davranmak gerek dedik hayal kirikligi/. Bruggeyi deplasmanda yener bu takim dedik yenemedik, madridi evinizde yenerz dedik yenemedik rezil bir mağlubiyet aldık.

Ben artik sasirmiyorum yenilirsek sasmam emin olun. Şu ligdeki belkide 3 maç besiktas-trabzonspor-basak macları. Ama bu takim kafadan kendine guvenmiyor, bekler kafada bitirmisler bazı şeyleri keşke bu fikirlerini sezon başı bildirselerdi de bos yere oyuncunuz kadro dışı kalmasaydi

Derbide forması garanti

Belhanda tepkilere rağmen pazar günkü Beşiktaş derbisinde de ilk 11'de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Geçen sezon devre arasında bir Arap kulübüyle 11 milyon Euro karşılığında el sıkışan Belhanda'nın transferini veto eden Terim, kalan haftalardaki performansına göre, tecrübeli futbolcunun satılıp satılmayacağına karar verecek.

Derbide forması garanti

Belhanda tepkilere rağmen pazar günkü Beşiktaş derbisinde de ilk 11'de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Geçen sezon devre arasında bir Arap kulübüyle 11 milyon Euro karşılığında el sıkışan Belhanda'nın transferini veto eden Terim, kalan haftalardaki performansına göre, tecrübeli futbolcunun satılıp satılmayacağına karar verecek.

bu kararin cikmasi icin bu adam yine oynayacak öyle mi? illa maci verecez sonra bidahaki mac belhanda tekrar isliklanacak sonra hoca yine bisekilde korumaya calisacak en son hocayi isliklicaz hepbirlikte.. kendi sonunu kendi getirecek gibi...hocam yapma sunu yav..

Bu maçı kazanamayız diyen ya kuştur ya hoca karşıtıdır delikanlı olun biz hocanın başarısız olup gitmesini istiyoruz o yüzden takımın kaybetmesini istiyoruz yazın fikirlerinize katılmasam da delikanlı derim.

Derbide forması garanti

inşallah yine rezil oynar sonraki hafta yiyorsa arenada maça çıkar terim efendi. galatasarayın iyiliği için bu adamın artık hermaç rezil oynaması şart yoksa sittin sene kurtulamayız.

Bu maçı kazanamayız diyen ya kuştur ya hoca karşıtıdır delikanlı olun biz hocanın başarısız olup gitmesini istiyoruz o yüzden takımın kaybetmesini istiyoruz yazın fikirlerinize katılmasam da delikanlı derim.

Seni ilk ve son kez uyarıyorum.

Üyelere karşı "kuş", "delikanlı olun." gibi ifadeler kullanma.

Oluye dirilten takimiz, kargaciklar 1-0/2-0 yener sonra yukselise gecer.

Hocanın çıkaracağı saçma sapan 11i tahmin bile edemiyorum ama oğlu garanti 11 tabiki

Tamam yazmam ama gerçekten sinir bozucu maç başlamadan yenilgiyi kabul eder yazılar yazmak gerçekten motivasyonu bozuyor çok üzülüyorum😢

Üzülecek bir şey yok, herkes takımın kazanmasını istiyor ama sürekli işkence gibi bir oyun olunca artık sıkılma belirtileri ortaya çıktı, bu da tepkileri beraberinde getiriyor.

Saygı sınırları aşılmadığı sürece her yoruma açık olmak lazım.

Geri
Üst Alt