⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

0-0 veya 1-1 diyen arkadaşlara katılmaya başladım, 2 takımı da düşünmeye başlayınca. Beşiktaş sahasında derbilerde agresif oynuyor. Kötü sonuçlardan dolayı bu maçta ekstra mücadele edeceklerdir ve hücum oyuncuları yok. Galatasaray ciddi manada skor üretemeyen bir takım. Emre Mor'un topu alıp gitmesiyle düzelecek duruma benzemiyor. Bu kadar kısa sürede hocadan radikal kararlar da beklemiyorum. Beşiktaş agresif oynar, Galatasaray mıymıntı takılır. Maç 0-0 veya bir takımın gol bulması halinde diğeri bir gazla 1-1 yapar, maçı tamamlarlar.

0-0 veya 1-1 diyen arkadaşlara katılmaya başladım, 2 takımı da düşünmeye başlayınca. Beşiktaş sahasında derbilerde agresif oynuyor. Kötü sonuçlardan dolayı bu maçta ekstra mücadele edeceklerdir ve hücum oyuncuları yok. Galatasaray ciddi manada skor üretemeyen bir takım. Emre Mor'un topu alıp gitmesiyle düzelecek duruma benzemiyor. Bu kadar kısa sürede hocadan radikal kararlar da beklemiyorum. Beşiktaş agresif oynar, Galatasaray mıymıntı takılır. Maç 0-0 veya bir takımın gol bulması halinde diğeri bir gazla 1-1 yapar, maçı tamamlarlar.

Mor zaten yedek olur yine nerde uyuşuk varsa hoca oynatır onları.

muslera
mariano luyindama marcao nagatomo
selcuk donk nzonzi
belhanda babel adem

fatih hoca böyle bi kadro cikarir herhalde.​

Beşiktaş deplasmanında oyun formatı eğer sola Babel'e at, Babel topu saklayıp Belhanda'ya atsın top kaybıyla atak başlangıcı sonuçlansın şeklinde olacaksa hiç izlemeyelim. Beşiktaş'ın kazanması daha olası böyle bir formatta.

Gecen sene yenildigimiz 11'leri de dandikmis.Gerci o macta bizim 11 daha boktandi

EHtlZ9iXUAAhqeN

Ay hadi ins

beşiktaş'ın son kurşunu olacağı için kolay maç olmaz ölümüne saldırırlar. beraberlik iyi sonuç diyorum

Geçen yıl biz de eksiktik bayağı.

Cücü, yardımcıları ve VAR'daki Mete resmen Voltran'ı oluşturup 3 puanı hediye etmişlerdi bjk'ye.

Bu yıl iki takım arasında seviye olarak yine pek fark yok, maçın sonucunu bjknin çocuğu belirler muhtemelen.

Ozan-Maicon-Ahmet şeklinde 3lü defansla çıkmıştık.Forvette Eren bi de Fatih hocam cezalıydı.Ozan'ın direği ve verilmeyen penaltımız da vardı.Abdullah Avcı'nın Rizespor'a gideceği bi maç olacak gibi..

Galatasaray maçın favorisi, kesin kazanır diye bir şey söz konusu değil. 3 ihtimale de açık bir maç. Beraberlik ağır basıyor. Bu Beşiktaşı yenemeyeni dövdükleri ligde Galatasaray'ı falakaya yatırmaları gerekir.

Belki yeri degil ama bu konuyu konusmanin tam sirasi.avrupada turk takimlarinin oynadigi son 15 macta sadece 1 galibiyet almis bizim kulupler oda dun aksam basaksehirin aldigi tek farkli galibiyet.hollanda ve avusturya takimlari 1 sene icinde geriden gelip 10 galibiyet onumuze gectiler suan.aldiginiz trilyonlar haram zikkim olur insallah.birde bunlara bu paralari bunlara veren baskan ve yoneticilerin allah bin kere belasini versin.bir gram utanmaniz ve allah korkunuz varsa aldiginiz paralari iade edin ve istifa edin .yok bizim allah la kitapla isimiz olmaz diyorsaniz o zaman hic bir sey olmamis gibi gorevinize devam edin

Beyfendi oynayacak mıymış?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belki yeri degil ama bu konuyu konusmanin tam sirasi.avrupada turk takimlarinin oynadigi son 15 macta sadece 1 galibiyet almis bizim kulupler oda dun aksam basaksehirin aldigi tek farkli galibiyet.hollanda ve avusturya takimlari 1 sene icinde geriden gelip 10 galibiyet onumuze gectiler suan.aldiginiz trilyonlar haram zikkim olur insallah.birde bunlara bu paralari bunlara veren baskan ve yoneticilerin allah bin kere belasini versin.bir gram utanmaniz ve allah korkunuz varsa aldiginiz paralari iade edin ve istifa edin .yok bizim allah la kitapla isimiz olmaz diyorsaniz o zaman hic bir sey olmamis gibi gorevinize devam edin
harika 1 post

Besiktasi izlemedim bu sene hic. Maclarini takip eden biri yorumlayabilir mi? Biz hicbir deplasmanda kolay galibiyet alamayiz o kesin.

Besiktasi izlemedim bu sene hic. Maclarini takip eden biri yorumlayabilir mi? Biz hicbir deplasmanda kolay galibiyet alamayiz o kesin.

Maçlara baskılı başlıyorlar ama bitiricilik olarak zayıflar. Gol atamadıkları gibi çok kolay bireysel hatalar yapıyorlar. Bir gol yedikten sonra mental olarak çöküyorlar.

Derbide ilk golü biz atarsak büyük ihtimalle kazanırız.

Geri
Üst Alt