⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

karius
rebocho roco vida caner
elneny hutchinson
lens ljajic boyd
umut​

n'koudou maca yetisse bile ilk 11 olmaz. bizim acimizdan bjk'nin en fazla zorlayacak kadrosu su sekilde olur. fatih hoca nasil bahaneler uyduracak merakla bekliyorum. avci bize calisip necip ve oguzhani koyarsa puan alma sansimiz olabilir.

Beyler daha az önce Yener İnce ile Kadir Has(Bahçelievler) orada karşılaştık.Kurduğu cümle Aynen şöyle”Dürüst konuşayım.Falcao’nun neyi olduğunu bilmiyoruz.Aynı ağrıyla soso oynuyor.“ Bu arada Yener hoca pilavcı İslam diye bir mekanda :)

Bu arada derbide oynar mı diye sordum.İsterse oynar dedi gülüp gitti

Berabere biter.Bizim reziller ordusuna hiç güvenim yok.
barebare kalıyoruz da daha ne istiyorsun. her maç gol yiyen hiç bi maçta gol atamayan takım bi berabere kalsa derbi deplasmanınsa daha ne isteriz. galibiyet hiç gözümde bile değil benim. yenersek çok sevinirim ama beraberlik benim için galibiyet gibi olur bu takımla. bu sene en kötü ihtimal 2. olmalıyız.

Beyler daha az önce Yener İnce ile Kadir Has(Bahçelievler) orada karşılaştık.Kurduğu cümle Aynen şöyle”Dürüst konuşayım.Falcao’nun neyi olduğunu bilmiyoruz.Aynı ağrıyla soso oynuyor.“ Bu arada Yener hoca pilavcı İslam diye bir mekanda :)
Bu gerçekse yer yerinden oynar!!! Yayalım bence twitterda falan

Desene yandık.

Bu tahmin edilen bir şey zaten. Adam günlerdir ortada yok ama sağlık ekibinden açıklama da yok

Bizim doktor aşırı tırt konudan bağımsız değişmeli bence

Eksi'de gordum guldurdu. Biri sey yazmis, GS'liler merak etmeyin siz atamazsaniz bile Karious yer. 😂
Saka bir yana, maci izlemeyecegim. Zaten son maclarimizin hicbirini izlemedim. Ama bari kazansinlar lan. Heriflerin 11'inin yarisi yok. Moral motivasyon ozguven sifira inmis. En az 3-4 farkli yenmemiz lazim bunlari normalde. Arada kadro kalitesi olarak ucurum var. Heriflerin tutani Karious, savunani Roco, sag bek Necip, atani Umut Nayir. Ama biliyoruz ki bizde hicbir sey normal olmaz. Basta FT olmak uzere takima gram guvenmiyorum.

Hoca formda olsaydi eze eze galibiyeti alirdik.....

muslera-şener-marcao-luyindama-nagatomo-nzonzi-ömer-seri-adem-emre-andone şöyle bir şey nasıl olur baklava tipi 4-4-2
ismi olupda sahada olmayan feg-belhanda-mariano gibi oyuncular da akıllanır belki biraz.

Tedavileri olumlu ilerleyen Burak'ın, Diaby'nin ve Vida'nın, Galatasaray maçında oynama ihtimalleri arttı. (Sözcü)

Fatih Terim, Beşiktaş maçında savunmanın sağında Şener Özbayraklı'yı oynatacak. (Milliyet)

Tedavileri olumlu ilerleyen Burak'ın, Diaby'nin ve Vida'nın, Galatasaray maçında oynama ihtimalleri arttı. (Sözcü)

Fatih Terim, Beşiktaş maçında savunmanın sağında Şener Özbayraklı'yı oynatacak. (Milliyet)

Bizim icin fark etmiyor, nasil olsa yenilecez.

Bjk 3-0 GS

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt