⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

Beşiktaşın butun sakatları iyileşmiş.

Neyse biraz umidim vardı ama sakatsız bizi yenerler.

Yoruma kapalı bir maç yani bizim takımı düşündükçe baya ürperiyorum neyseki eziklerde çok kötü. Ama içeride olmanın avantajını kullanırlar.

1 - %35
0 - %40
2 - %25

Belhanda oynarsa izlemem daha demiştim sinirle ama mecbur izleyeceğiz. başka Galatasaray yok.

Belhanda ilk 11 de maca cikip sonrada kirmizi yiyecegi icin hic ümitli degilim. Yenilgi gelincede Terim, hersey taraftarin belhandaya tepki vermesi yüzünden oldu böyle taraftar olmaz diyecegi görür gibiyim

beşiktaşın tüm sakatlar iyileştiğine göre şansımız kalmadı.

O kadar sakat iğne ile yine oynar kimse her iki takım açısından da kritik bu derbiye sakatım diye çıkmamazlık yapamaz. Burak ayrı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim, derbi öncesi Belhanda ile bir görüşme yaptı:

"Seni Beşiktaş maçında ilk 11’de oynatacağım. Pazar günü sahaya çık ve en iyi şekilde mücadele ederek Galatasaray’a olan aidiyetini göster. Böylelikle gerçek anlamda özür dilemiş de olursun." (Hürriyet)

1572116023852.png

Fatih Terim, derbi öncesi Belhanda ile bir görüşme yaptı:

"Seni Beşiktaş maçında ilk 11’de oynatacağım. Pazar günü sahaya çık ve en iyi şekilde mücadele ederek Galatasaray’a olan aidiyetini göster. Böylelikle gerçek anlamda özür dilemiş de olursun." (Hürriyet)

Ekli dosyayı görüntüle 64038
Hocam merak etme kirmizi kartimi yer borcumu öderim

bu gökhan gönül denilen sahtekarin durumu hep mac saatinde belli oluyor ve ne hikmetse bir anda sahaya cikiyor. nur cebi paralari yatirinca antrenmana cikmislar herhalde.

Bu maçı kaybedersek fenerle puan farkı olacak 4. Bravo takım.

Bu maçı alırsak da birşey değişmeyecek hayal görmeyin.Kadro planlaması yanlış kabul edin.Teknik heyet formsuz.Kaldı ki bjk her ne kadar kötu de olsa o hızlı kanatları bizim bekleri epey zorlar.

Babel yerine jimmy ile başlamak gerekir. Ha illa babel oynayacak derseler onu 2li forvette değerlendirsin.
Belhanda-feghouli-seri-babel aynı anda artık olmaz bu herifleri bölüm bölüm oynatmak gerekir. İkinci yarı soksun maça bana okey.
Bu arada bu takım bir yerde birine patlayacak o patlama umarım bu maçta olur en azından ses keseriz

Babel yerine jimmy ile başlamak gerekir. Ha illa babel oynayacak derseler onu 2li forvette değerlendirsin.
Belhanda-feghouli-seri-babel aynı anda artık olmaz bu herifleri bölüm bölüm oynatmak gerekir. İkinci yarı soksun maça bana okey.
Bu arada bu takım bir yerde birine patlayacak o patlama umarım bu maçta olur en azından ses keseriz
feghouli, belhanda ve marianonun su halleriyle yedek bile olmamasi lazim.

Geri
Üst Alt