⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

mariano nagatomo feghouli babel dörtlüsünde hizli olani gectim cabuk olan adam var mi? kim orta yapar? kim adam eksiltir? tamamen isimlere göre kurulmus bir kadro. yedekte tek yabanci seri var. o da zaten evladi belhandanin kurbani. belhanda sakat veya cezali olsa hatta selcugu koyardi seriyi kozmadi belki de. donk kadroda olsa seri yedek bile degildi terimce düsünürsek

Kadro belli
muslera
mariano-liyundama-marcao-nagatomo
-----nzonzi--lemina
feghouli---belhanda--babel
----andone

Burada tek süpriz feghouli kısmında olur o da emreyle. Avcı bu kadroya göre taktiğini yapmıştır bakalım aşabileceğiz mi
ahahaha şaka gibi yeminlen

3 ay Falcao diye sayıkladık, 12 resmi maçta 4 maç oynayabildi herif. Çok sinir bozucu.

mariano nagatomo feghouli babel dörtlüsünde hizli olani gectim cabuk olan adam var mi? kim orta yapar? kim adam eksiltir? tamamen isimlere göre kurulmus bir kadro. yedekte tek yabanci seri var. o da zaten evladi belhandanin kurbani. belhanda sakat veya cezali olsa hatta selcugu koyardi seriyi kozmadi belki de. donk kadroda olsa seri yedek bile degildi terimce düsünürsek

Babel katkı veriyor ne kadar kızsak da.Hatta andone ile beraber iyi yer değiştiriyorlar.

Lemina konusunda kafamdaki tek soru isareti, ilk yari pili kacinci dakikada bitecegi.

Şu maçı kazanırsak büyük maç talihsizliğimiz kırılmış olacak. O yüzden kazanamayız.

Yıl olarak 2011-15 arasını çok özledim. Beşiktaş derbilerinde ya 3 puan alıyorduk, ya da milyon tane pozisyon kaçırıyorduk sonra berabere bitince üzülüyorduk. Şimdi beraberlik iyi sonuç oldu.

Bjk 11 ine baktım Avcı sistem değiştirmiş. Çift Forvet çıkıyor maça umarım rezil olmayız bok gibi kadroları var. Umut nayır filan oynuyor.

Abdullah Avci kafayi calistirmis, bizim maca göre iyi kadro cikarmis. Necip ve Oguzhan'i oynatir mi diye düsündüm ama ekmegimize yag sürmek istememis. Caner'in arkasina atilan her top neredeyse gol oldugu icin Caner'i öne koymus. Umut'a orta yapsin diye oynattigi belli.

Orta sahayi Atiba-Elneny ile saglama almis. Diaby gezerek oynamayi seven, hizli bir oyuncu. Ljajic yapi olarak cok kosan bir oyuncu olmadigi icin kesmis. Güven formsuz oldugu icin koymamis. Lens'in yerine Boyd olabilirdi düsüncesine göre ama mac tecrübesi daha fazla olani tercih etmis. Bizim gibi agir bir takima karsi pivot forvetin arkasina daha tempolu ve daha mücadeleci isimleri koymus.

Gökhan Gönül'e savunmada ne kadar destek vereceklerini merak ediyorum ama bizim oradan Nagatomo zaten hic destek vermedigi icin pek de gerek olmaz gibi. Lemina oradan yüklense diyecegim ama Belhanda orta sahayi eksik birakacagi icin cok cikamaz.

Erken gol yersek facia olabilir.

1572189353475.webp

bakalım maç sonrası bahanesi ne olacak büyük imparatorun!!

Abdullah Avci kafayi calistirmis, bizim maca göre iyi kadro cikarmis. Necip ve Oguzhan'i oynatir mi diye düsündüm ama ekmegimize yag sürmek istememis. Caner'in arkasina atilan her top neredeyse gol oldugu icin Caner'i öne koymus. Umut'a orta yapsin diye oynattigi belli.

Orta sahayi Atiba-Elneny ile saglama almis. Diaby gezerek oynamayi seven, hizli bir oyuncu. Ljajic yapi olarak cok kosan bir oyuncu olmadigi icin kesmis. Güven formsuz oldugu icin koymamis. Lens'in yerine Boyd olabilirdi düsüncesine göre ama mac tecrübesi daha fazla olani tercih etmis. Bizim gibi agir bir takima karsi pivot forvetin arkasina daha tempolu ve daha mücadeleci isimleri koymus.

Gökhan Gönül'e savunmada ne kadar destek vereceklerini merak ediyorum ama bizim oradan Nagatomo zaten hic destek vermedigi icin pek de gerek olmaz gibi. Lemina oradan yüklense diyecegim ama Belhanda orta sahayi eksik birakacagi icin cok cikamaz.

Erken gol yersek facia olabilir.
Adam en azından farklı bir şeyler üretmeye çalışmış dakika 80 babel forvette görür gibiyim tek taktiğimiz bu

O kadar laftan sonra hocanın Belhanda konusunda inat edeceği barizdi benim şasırdığım sene başından beri hiçbir şey üretemeyen Feghouli, Babel kanatlarında ısrar etmesi. Oynatıyor maç sonu oyundan şikayet ediyor sonra yine oynatıyor.

Geri
Üst Alt