⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

Feg’in pozisyonunu göstermemek için bjknin pozisyonu tekrar veriyor itler

Yabancı sınırı olayı gelmeli bence ilk defa mantıkla dusununce bu sınırsız yabancı oynatmak en çok bizi oyuyor emre gibi bır adam oynatilmiyor Arap değil diye
Yabanci siniri ile ne alakasi var bunun? Tamamen teknik direktor ile baglantili bir durum. Soyle demeyin siz bari.

Bjk yoruldu yaparız bir şeyler diye düşünüyorum ama güvenemiyorum

Zaten bu maçı alamazsa istifa etsin Terim

bjk düştü onlar da berbat

bu arada bir tane sıkıştırsak tamamdır

Bu takımın temel sorunu 6 numara ve 10 numaralı sistemidir.. Güya 6 numaramız sayesinde daha dirençli ortasahamiz var + 10 numaramız oluncada güya oyun yönlendirip kilit açıyoruz..İşte Fatih Terim denen hoca bozuntusu takımın kaderini Belhanda+Nzonziye bağlayarak bitirdi..Babel ve Feghoilide de hız olmayınca takım orta sahada kitlendi

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yabanci siniri ile ne alakasi var bunun? Tamamen teknik direktor ile baglantili bir durum. Soyle demeyin siz bari.
Ben farklı yerden girdim fakat özetle demek istediğim şuydu full yabancı kadrolarla yerli hocalar başarılı olamıyor mutlaka yerli iyi 11 oyuncuları oluyor eğer mantıklı bir sınır olursa mecburen iyi yerli oyuncular ararız ve mecburda oynatiriz faslidan donktan marianodan kötü olacak yerli yoktur

Andone git bi balans yaptır o ayakları hacı.Sivas maçında mı kullandın bütün bitiriciliğini.

Hadi artik atalim yaw fena oynamiyoz

Andone forvet değil iyi stoper olur, Marcao yerine düşünülebilir.

şuan biz tek kale oynuyoruz , golü bulmamız lazım

Geri
Üst Alt