"Istekler bazen olmuyor.
Mevcut takımımız iyi.

Mümkün olursa 5 ekime kadar bazı şeyleri yapmaya çalışacağız.

Karamsar olacak halim yok.
Biz Galatasaraylıyız.

Benim Taraftardan ricam, hepimiz tek ses olup, Mayısa koşmak olur.

Satın kadar al olduğu için, çoğunu kiralık aldık. "

Fatih Terim

Kayıpsız başlamak güzel olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bugun yenilgi dahi olsa hoca yönetime laf etmeyecek gibi sözlerinden öyle anlasılıyor

Hoca yanlız baya dertli Transfer olaylarından dolayı. Içinde çok sey var - ama konuşmuyor Galatasaray'ın menfaatı için." Ben istersem konuşurum - merak etmesinler ben iyim" deyip kapattı yayını. ..

Perde Arkasında çok olaylar var ..
Limitler olmasa baya oyuncu alırdı...

Son düzenleme:
Şimdi ilk üç,beş maçta çok ciddi puan kayıpları olursa bundan sonra yapılan transferlerin ne anlamı kalacak.

Galatasarayı düşünen adam bunun için çok önceden çalışmasını yapar.Hatta transfer işinden anlayan adamları getirir. ona göre transferleri yaparlar.

Ama galatasarayı düşünen yok ki.Alayı kendisini düşünüyor.

Hepsini geçtim takım şampiyon olamaz ama iyide top oynuyordur.kadroda çok fazla eksik yoktur.O zaman şu maça o kadroyla çıkabilirsin.

Arda ve emre var.Arkadaş bu adamlar iyide ne olursa olsun geçen seneden bir farkı yok.Geçen senenin ana sorunu temposuzluk devam edecek.Hayır bundan sonra geelecek oyunculardanda hayır gelmez.Hatta bir adam alırlar yola devam ederler.

İnşallah şu maçı kazanalımda yapılacak transferlerle çok çok iyi oluruz diyemiyorum.Çünkü en fazla iki transfer yaparlar.Onlarda ne kadar yeterli olur bu saatten sonra tartışılır.

yönetime mac sonu ya giydirecek yada susmaya devam edecek adam dolmuş

açık açık kaan ayhan transferini ima etti bence

Her sene ayni bok (afedersiniz)

Transferler zamaninda yapilmaz, 2-3 macta puan kayiplari ve mal gibi oyunla panik halinde son gün 2-3 mal gibi transfer...

Sonra mayislar bizimdir, gördük bu seneyi, gerci lig mayista bitmedi ama ya neyse :asd:

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tosca yokmuş yerine Kubilay diye biri oynayacak
good news

SENDEYİZ
5eb8622d7152d81d64c2d79c.webp

Seyircisiz bile heyecanlı premier league

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

Keşke band'dan taraftar sesi koyulsa....

Sessizlik çekilmiyor - atmosfer oluşmuyor...

Ah be Ali Sami Yen
Ne özledik...
Boş tribünleri görünce insan tuhaf oluyor

Geri
Üst Alt