Simarikliligi filan degil sadece bizim takin ozelinde konusmuyorum adamlar onca sene alismid seyirciyle oynamaya bom bos stad adamlara tuaf geliyor.Futbolcu guzel bi hareket yaptiginsa seyur bi ohhhh cekmesi futbolcu icin harika bi duygu .Futbol zevk ise ve Futbolcuda bu zevki tatmali

Ustat seyirci konusunda haklisin tatsiz oluyor ama futbolcular bunj bahane edip
Sahada yuruyemez
Bi bizimkiler duzgun mucadele etmiyor
Dun tsyi izledim adamlar gayet aktifti hucumda

Ustat seyirci konusunda haklisin tatsiz oluyor ama futbolcular bunj bahane edip
Sahada yuruyemez
Bi bizimkiler duzgun mucadele etmiyor
Dun tsyi izledim adamlar gayet aktifti hucumda
Ben mucadele konusundan bahsetmiyorum mucadele etmemliler zaten ama biz nasil iyi futboldan zevk aliyorsak Futbolcularda seyirciden zevk aliyor

Fatih
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Donk
Belhanda ----- Ömer
Feghouli ----- Diagne ----- EmreK​

Luyindama hiç hazır değil gibi ama mecburen oynatacağız çünkü Donk dışında ön libero yok takımda. Donk'u stopere cekemeyiz.

Ömer'e de büyük saygı duymak ile beraber, kesinlikle GS topçusu olmadığını düşünüyorum. Onu da mecburen yazdık. Ömer yerine Arda'yi yazsak bu sefer çok yumuşak kalacağız orta sahada.

Ne yapıldı ne edildi yine ilk maça eksik çıkıyoruz. Bravo valla.

Bu macta puan kaybı yaşarsak, 2. Hafta Başakşehir, 3. Hafta Fenerbahçe derken bir bakmisin daha 3. Haftadan havlu atıp, 2010-2011 sezonu loading olabilir.

Yeni transfer bu maçta oynar mı acaba. Keratayı hiç izlemedim merak ediyorum

Fatih
Omar Luyi Marcao Saracchi
Emre K. Donk Ömer Arda
Diagne Falcao

Kaldı son 4 gün maça geçen sezon 6. olan kadrodaki değişikler: Kaleci Okan yerine Fatih, Sağ bek Mariano yerine Omar ve Sol açık Onyekuru yerine Arda. Forvette Falcao'nun alternatifi Diagne. Defansta Luyindama iyileşti ama tam hazır değil. Ayrıca Lemina ve Seri'nin yerine oyuncu alınmadı. Etebo geldi ama bu maçta hazır olacağını zannetmiyorum. Okay Yokuşlu söylentileri var. Kısacası geçen sezonki kadrodan daha kötü bir kadro ile çıkacağız maça. Geçen sezonki kadro önüne gelene yenilmişse bu kadronun bu maçtan beraberlik alması mucize gibi bir şey olur herhalde.

Hocayi taniyorsam Taylan 100000% olasilikla ilk 11de. Arda da öyle.

Harbiden takiliriz bu macta. Hele belhanda oynarsa tam gg

Muhtemel kadro:

---------------------Fahrinho--------------------
Omar -----Luyindama ---- Marcao ----- Saracchi
----------------------Donk-----------------------
-----------Arda Turan-----Omer Bayram(Taylan)----
Feghouli-------------------------------Belhanda
---------------------Falcao------------------------

:red:

Muhtemel kadro:

---------------------Fahrinho--------------------
Omar -----Luyindama ---- Marcao ----- Saracchi
----------------------Donk-----------------------
-----------Arda Turan-----Omer Bayram(Taylan)----
Feghouli-------------------------------Belhanda
---------------------Falcao------------------------

:red:
ideal kadro, etebo gelince omerle değişir tamam işte fasinho orda daha iyi oynar

Geri
Üst Alt