Screenshot_20200911_213135.webp

GSC de, Falcao ya karşı bakış açısı malesef çok değişmiş...
Beyler Form geçici, Kalite forever...

Resmen Umut Bulut muamelesi görüyor El Tigre. Biraz insaf ya...Bu sene full kampı gördü ve çok fit. Bu sene onun senesi olacağına eminim.En iyi örnek Feghouli. İlk sene foş, ikinci sene Şampiyonluğun baş mimarı.

O da biliyor, onu muhteşem karşılayan taraftara karşı açık kalan bir borçuğu olduğu.
---5-6 maç geçsin, sonra tatava yaparsınız - ama gerek kalmayacak çünkü tapacaksınız...

DW Sports Management

pehhh
neresi çok fit idmanda bi fotodan şekil çıkınca fit oluyor herif. hatay maçında fit değildi zaten. buldugunu atsın baska bi beklentim kalmadı artık, onuı da atamıyo diye o da beklenti oldu malesef

pehhh
neresi çok fit idmanda bi fotodan şekil çıkınca fit oluyor herif. hatay maçında fit değildi zaten. buldugunu atsın baska bi beklentim kalmadı artık, onuı da atamıyo diye o da beklenti oldu malesef
El Tigre sana yarın kapağı takar, at fava

tenor (7).gif

@Murat Kara rengim KralArda yı izlemek için fazlasıyla duygusallaştığını ve sabırsızlanmaya başladığını düşünüyorum.

zor bela 1-0 öne geçeriz.
fati hoçam skoru koruyacağım diye yardımcı selçuğu oyuna atar.
90+2'de 1-1 olur y gibi kalırız ekran başında

Ekli dosyayı görüntüle 93723

GSC de, Falcao ya karşı bakış açısı malesef çok değişmiş...
Beyler Form geçici, Kalite forever...

Resmen Umut Bulut muamelesi görüyor El Tigre. Biraz insaf ya...Bu sene full kampı gördü ve çok fit. Bu sene onun senesi olacağına eminim.En iyi örnek Feghouli. İlk sene foş, ikinci sene Şampiyonluğun baş mimarı.

O da biliyor, onu muhteşem karşılayan taraftara karşı açık kalan bir borçuğu olduğu.
---5-6 maç geçsin, sonra tatava yaparsınız - ama gerek kalmayacak çünkü tapacaksınız...

DW Sports Management
1599854132776.webp

Geri
Üst Alt