- 20 Mayıs 2019
- 8.419
- 6.996
- 1.218
canlıdan sıradaki gol başağa girdim.bu maçın x biteceğine dair ciddi duyumlar aldım
10 dk var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
canlıdan sıradaki gol başağa girdim.bu maçın x biteceğine dair ciddi duyumlar aldım
Pablonun yanindaki tesisatci tipli herifYusuf kim G
Tabii ki de ManCity değilsen bu dengeyi çok düzgün kurmak lazım, mesela topu kullanan İrfan ile oynuyorsan yanında alanları kullanan koşu özelliği olan bir orta saha daha kullanmak zorundasınİrfan iyide onur sanki henüz tam mental olgunluğa ulaşmadı gibi akbil.maclarinda bakiyorm bı maçta üst düzey bı maçta vasattan kötü sorumluluk bile almıyor yani istikra çok önemli ve irfanla oynayacak takımın yanında koşan basan bir oyuncu koyması lazim
Ben o konuda kimseyi suçlayamam reis Türkiye'nin en büyük takımının Türkiye'nin en iyi ekonomisine sahip olmasını istediği transferi tık tık bitirmesini istiyor çoğu taraftarİrfan'ın beleşe veya maksimum 5-6 milyona bize geleceğini düşünen vardı bu forumda. O andan itibaren forumda ciddi futbol bilgisi eksikliği olduğunu tespit ettim renktaş. Adamlar diyordu ki İrfan Can gitmek istediğini açıklamış şampiyonluk sonrasında. Kesin Türkiye'den bir yere gelecekmiş. Yahu sen ne bakıyorsun futbolcunun zafer sarhoşluğuyla söylediklerine. Normal futbolcu şampiyonlar liginde oynamak için dünyanın bir ucundan buraya gelirken bu adam ne diye fırsatı kaçırsın? Hadi onu da geçtim adam diyelim ki bize gelmek için yanıp tutuşuyor. Neden 10 milyon eurodan aşağıya satsın Başakşehir şampiyon takımın 8 numarasını ve milli takımda düzenli forma giyen topçusunu? İlginç kafalar. Bizim forumda da bizim kulübün tinercilerinden var bol bol.
Faslı Kaleci Sevenler Derneği Can'a karşı tepkiliymiş.Siber zorbalık olayı olabilir..@Can Karabacak faslı kalecilerden özür dile