SL 20/21 H:1 | Hatayspor 2-0 Başakşehir | MS | 14 Eylül

İrfan iyide onur sanki henüz tam mental olgunluğa ulaşmadı gibi akbil.maclarinda bakiyorm bı maçta üst düzey bı maçta vasattan kötü sorumluluk bile almıyor yani istikra çok önemli ve irfanla oynayacak takımın yanında koşan basan bir oyuncu koyması lazim
Tabii ki de ManCity değilsen bu dengeyi çok düzgün kurmak lazım, mesela topu kullanan İrfan ile oynuyorsan yanında alanları kullanan koşu özelliği olan bir orta saha daha kullanmak zorundasın

İrfan'ın olgunlaşmadığı konusuna katılıyorum %100

Fatih'in 30 metreden üstüne gelen topu armut gibi aldığını düşündükçe Ocak ayı gelmez diyorum halisahada o golu yesen küfür yersin fenerin kalesindeki kova bile.yemezdi onu

Tabii ki de ManCity değilsen bu dengeyi çok düzgün kurmak lazım, mesela topu kullanan İrfan ile oynuyorsan yanında alanlar
İrfan'ın beleşe veya maksimum 5-6 milyona bize geleceğini düşünen vardı bu forumda. O andan itibaren forumda ciddi futbol bilgisi eksikliği olduğunu tespit ettim renktaş. Adamlar diyordu ki İrfan Can gitmek istediğini açıklamış şampiyonluk sonrasında. Kesin Türkiye'den bir yere gelecekmiş. Yahu sen ne bakıyorsun futbolcunun zafer sarhoşluğuyla söylediklerine. Normal futbolcu şampiyonlar liginde oynamak için dünyanın bir ucundan buraya gelirken bu adam ne diye fırsatı kaçırsın? Hadi onu da geçtim adam diyelim ki bize gelmek için yanıp tutuşuyor. Neden 10 milyon eurodan aşağıya satsın Başakşehir şampiyon takımın 8 numarasını ve milli takımda düzenli forma giyen topçusunu? İlginç kafalar. Bizim forumda da bizim kulübün tinercilerinden var bol bol.
Ben o konuda kimseyi suçlayamam reis Türkiye'nin en büyük takımının Türkiye'nin en iyi ekonomisine sahip olmasını istediği transferi tık tık bitirmesini istiyor çoğu taraftar

Zaten taraftarlık böyle birşey bence forumda bol keseden atıp tutuyoruz şöyle olsa böyle olur futbol şöyle oynanır şu oyuncuyu kesin almamız lazım diye hiçbirimiz profesyonel futbol adamı değiliz bu foruma kayıt olurken Uefa A Lisansı istenmiyor şart olarak herkes istediği gibi yazar

Hı bana kalırsa İrfan'ı kadroya yazan renktaşlarımız bile biliyordur ne kadar zor bir transfer olduğunu sadece Galatasaray taraftarı olarak istiyor işte istediği transferlerin yapılmasını adam profesyonel transfer görüşmesi yapmıyor ki sadece temenni onların ki 😄

Baktığımız zaman bende isterdim sol içte İrfan olsun sağ içte Cyprien oynasın arkalarına Bakayoko'yu alalım bunlar sadece temenni :asd:

Geri
Üst Alt