- 20 Haziran 2011
- 60.722
- 68.892
- 4.758
Layklamayalim da tasa mi donelim ?Bu hakeme bir an önce yol yakınken meslekten el çektirsinler. Çok tehlikeli, kafada binbir türlü hesap kitap peşinde. 2. Cüneyt Çakır istemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Layklamayalim da tasa mi donelim ?Bu hakeme bir an önce yol yakınken meslekten el çektirsinler. Çok tehlikeli, kafada binbir türlü hesap kitap peşinde. 2. Cüneyt Çakır istemiyorum.
Altayin ve Josefin kirmizisi nasil vermedi ilgincHakem net 3 kırmızıyı atlamış
Altayin ve Josefin kirmizisi nasil vermedi ilginc
Ozani unutmusum+ mert hakan
+ ozan tufan
Ustad sanli Arsenalimizin maci varEvet eğlenceliydi, antu'yu falan da okuduk şimdi ne yapacağız ? Komik, kavgalı spor programı var mı tavsiye edebileceğiniz ?
Ozani unutmusum
Merti degilde gustavo bir ekstra sarisi var macta. Kimdi hatirlamiyorum da kaleye giden birini indirmisti net sariydi.
Birazdan ROK basliyorEvet eğlenceliydi, antu'yu falan da okuduk şimdi ne yapacağız ? Komik, kavgalı spor programı var mı tavsiye edebileceğiniz ?

Trtspor'daki yorumcular,
bjk'nin 2.golunden önceki pozisyon üzerinden suçu hakeme bağlamak için kılıktan kılığa girdi
Ne diyeceklerini şaşırdılar.
Oysa kuşlara en büyük zararı bu medya veriyor.
Gerçekleri sakladıkca asıl olan sorunu göremiyorlar.
KURTULSAK !!
Bu salak fb taraftarının aklı yeni başına gelmiş stoperlere hücumculara sallıyor. Ulan dedik burada o transfer edilenlerden bi bok olmaz diye. O stoper ikilisiyle anca ligte kalmaya oynayan takımlar oynar. İkisi de birbirinden dengesiz ve kötü hamle sahibi.
Tisserand bizim luyindamanın çakması gibi. Boss bi tık önünde bunun genel olarak ama ikisinde de aynı seviyede konsantrasyon problemi vartiz erhan fena değil de diğer herif petrol bombası gibi