Tisserand bizim luyindamanın çakması gibi. Boss bi tık önünde bunun genel olarak ama ikisinde de aynı seviyede konsantrasyon problemi var

tisserandi zerre begenmedim, adamlar 4 golde resmen uyudu. iyi ayaklari zaten yok, wolfsburg taraftarlari gitti diye bayram ediyordu, ayni las palmas taraftarlari gibi

su4s3gby.jpg

Bu nasıl hayvanlık yav :asd: :asd:
Şu pozisyondan sonra , kavga çıkıp 2-3 kırmızı kart çıkması lazımdı.

Bu nasıl hayvanlık yav :asd: :asd:
Şu pozisyondan sonra , kavga çıkıp 2-3 kırmızı kart çıkması lazımdı.

Müdahele normal. Gelişi pis ama ayaklar yerde. Sahalarda görmek istediğimiz sertlikler. Yalnız şunu BJKli bir herif değil de Belhanda filan yapsa yarım sezon ceza verirdi şerefsizler.

Bu arada ben maci izlemedim ama bjknin 3 golu kalite.ilk golde lemos aptallasmis,abou kolay gecmis ve sov yapmis,altay da biraz sicmis gibi.2.golde de fb defansinin bombos biraktigi bi aboubakar var,orta guzel olsa da...4.gol guzel bi kontratak golu,orda da gustavo indirmeliydi nkdouyu.3.golde tieserand ve gokhan gönül hatali.altaya zaten mac boyu sovulmus hakli olarak. 7 sutda 4 isabet saglayip bjk maci almis.

Sonuc olarak mac oncesi bjk defansi kotu dediniz ama fb defansinin da cok kotu oldugunu unuttunuz.sonuca sasirmamak lazim.bunu yazacaktim ama yazmadim bilerek.totem tutmaz diye

Adminin içine doğmuş
hem iyi oynadık hem iyi oyunumuzun karşılığını aldık

Teşekkürler hocam teşekkürler oyuncular

IMG_7097.webp

Sonuc olarak mac oncesi bjk defansi kotu dediniz ama fb defansinin da cok kotu oldugunu unuttunuz.sonuca sasirmamak lazim.bunu yazacaktim ama yazmadim bilerek.totem tutmaz diye
Normalde BJK'de defans olsa 0-4 biter maç.FB'nin organize bir atağı,pas trafiği yok.10 kişi kalana kadar baskı da kuramadilar.Olusan baskı da klâsik Caner doldur bosalti...FB kendi sahasında oynadığı için öne çıkınca ağır defansla perişan oldu.BJK kendi sahasında oynasaydi onlarda perişan olurdu.Defansi kendi kalesine yakın tutan BJK TS, Başakşehir ve FB'yi 3_4 atıp yendi.FB'de bizim maç da dahil deplasmanda öne çıkmadığı için daha başarılı, iç sahada kötü... Üst düzey stoperler sadece bizim takımda olduğu için hem iç saha hem de dış sahada dominant oynayabilen tek takımız.

Geri
Üst Alt