Daha karpuz kesecektik Gustavo ile Lemos birbirine giriyor

Bu memeli abazi her maçı kartsız tamamlıyor ya bizim ligin ne mal olduğu burdan belli

Kritik maçlarda perotti. .

images (17).webp

bizim 4. stoperimiz bunlarda ilk 11 olur . allahtan 3 forvet alip stoperde sictilar, godin felan gelmedi

Rıdvan da sol bek olmuş vay bee. Bakın Türk futbolcu geliştirmek için yabancı sınırına gerek yokmuş işte.

Hocam abartmasak mı? Adam daha geçen gün Los Angeles'ta malikane satın aldı. :D
Adamın şahsi serveti eridi holdinge bir şey demedim ki adamın eniştelerinin kıraçların holdingini saymıyorum bile zaten babasından harçlık dedim

Şahsi servetinin yarısını kaybetti şimdiden o da 3 senedir kendisine gelen kar dağıtımları dahil Ali Koç çulsuz kalacak en sonunda alacaklarına karşılık feneri alacak yatırım yaptım diyecek 60ına merdiven dayadığında

Bir insan bu kadar rezil ve ezik olabilir mi

dun boldrinin ilk sari kart pozisyonunda bunu yazdin mi

Ne oldu zoruna mı gitti..

Boldrinin pozisyonunu bir daha izle .Adam resmen yüzüne vuruyor.utanmadan bunu örnek veriyorsun.Çok ciddiyim senin bu yorumunu fenerli birisi yapmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu mac 3-3 bitmeli Tinercilerin 10 kisi ile Fbyi yendik geliyoruz demelerini 1 hafta boyunca cekemem

Adamın şahsi serveti eridi holdinge bir şey demedim ki adamın eniştelerinin kıraçların holdingini saymıyorum bile zaten babasından harçlık dedim

Şahsi servetinin yarısını kaybetti şimdiden o da 3 senedir kendisine gelen kar dağıtımları dahil Ali Koç çulsuz kalacak en sonunda alacaklarına karşılık feneri alacak yatırım yaptım diyecek 60ına merdiven dayadığında

Bir insan bu kadar rezil ve ezik olabilir mi
Yalı çocuğunun birşey olmayacagi Mustafa Koç rahmetli olunca holdingin başında Ali yerine apar topar müzeci Ömer koçu getirmelerinden belliydi

eroldan cacık olmayacağını söylemiştik

duran top dışında hücum planı yok bu adamın

suran top verme ya da iyi savun bitsin iş

Fenerin maclarini izleyen Caner ortalarına hazırlanan her takım puan alıyor Hatay dahil

Ozan konuştuğunun yarısı kadar oynasa belki 1 gol atmıştı

Geri
Üst Alt