Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.427
- 5.964
- 1.373
Şu ördek suratlı Mert Hakan'dan Allah korumuş bizi. Rezalet derecede kötü bir futbolcu.
Soylediydik.
Diagne de seyredilse alinmazdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu ördek suratlı Mert Hakan'dan Allah korumuş bizi. Rezalet derecede kötü bir futbolcu.
biz zaten geçiş oyunu oynamıyoruz biz pas oyunu oynamaya calısıyoruz geçiş oyunu için mecbur hızlı kenar oyuncuların olacak bizde o yok maalesefAdamlar geçiş oyununu bizden iyi oynuyorlar valla yalan yok. Bizim gibi kağnı hızında 2 dk da geçmiyorlar rakip sahaya. Mensah larin abou ghezzal fark yaratıyor kontra oyununda cidden.
3 büyük maçı da geride bekleyerek kazandılar ts, başak, fb
Bizimde bi an önce kağnı oyunundan kurtulup seri şekilde atak sonladırmamızı görmek istiyorum
Soylediydik.
Diagne de seyredilse alinmazdi.
Adamlar geçiş oyununu bizden iyi oynuyorlar valla yalan yok. Bizim gibi kağnı hızında 2 dk da geçmiyorlar rakip sahaya. Mensah larin abou ghezzal fark yaratıyor kontra oyununda cidden.
3 büyük maçı da geride bekleyerek kazandılar ts, başak, fb
Bizimde bi an önce kağnı oyunundan kurtulup seri şekilde atak sonladırmamızı görmek istiyorum
ya top bi de lemostan sekiyo,abouş pas atarken...aboubakar bomboş,larin rahat ..fb defansı ve ortasahası ne yapmıs böyle @Keramettin TANRIVERDİ abi,bu fb niye bizim futbolcualra bu rahatlıgı vermedi,kapandılar biizm macta
gol cok klas, ben fb defansının aboubakarı bu kadar rahat bırakmasına taktım kafayı,adam bomboş gitmiş,kovalayan bile yokAboubakar'ın deliciliği olan bir santraforun olsa sen de atardın.
Adam pası atmış, boş alana hareketlenmiş üstüne karşısındaki stoperi geçip ters ayağıyla asmış topu.
A kalite gol bu.
Aboubakar'ın deliciliği olan bir santraforun olsa sen de atardın.
Adam pası atmış, boş alana hareketlenmiş üstüne karşısındaki stoperi geçip ters ayağıyla asmış topu.
A kalite gol bu.
gol cok klas, ben fb defansının aboubakarı bu kadar rahat bırakmasına taktım kafayı,adam bomboş gitmiş,kovalayan bile yok
Bunlar haybeye kibirliler. Basarilarida yok. Zamaninda pohpohlamislar. Dönemleri gecti artiknasıl bir eziklik ya takım adlarını yazmamışlar ahahahha
Aboubakar'ın deliciliği olan bir santraforun olsa sen de atardın.
A kalite gol bu.
Mert hakan ve altay nasil kirmizi gormedi ustat. Adamlara kart vermemek bir hobi oldu. En az kart goren takim olabilirler bakmak lazimKırmızıyı konuşamazlar VAR 10 dakika izledi o pozisyonu öncesinde Caner faul yaptığı için veremediler.
Yoksa 10 kere kırmızıyı verirdi VAR.
KURTULSAK !!
Las Palmaslilar gitti diye bayram yapiyorlardi sosyal medyada. Ondan kotusude var yav tisdirand kotu bile degil bence. Zanka bunlardan iyiydiGol çok iyi orası ayrı konu ama lemosun hatası da çok büyük.. kendine göre solunda zaten takım arkadaşları varken sağ tarafı bomboş bırakması akıl mantık dışı..Gökhan'ın tarafa meyilli dursa aboubakar mecbur ortaya fb defansının arasına yonelecekti lemos tam tersi yapmış sağında koridor birakmis
son golde de gökhan yetişemedi bjkliye.Bu arada Larin de önemli iş yapmış sol kanattan oraya koşusu var ve Gökhan onunla gelmiş, Gökhan'ın alanı ise tamamen bomboş kalmış o yüzden.
Evet çalım basit gözüküyor da yine de bizde bu çalımı kim atar? Belki Babel.Gol çok iyi orası ayrı konu ama lemosun hatası da çok büyük.. kendine göre solunda zaten takım arkadaşları varken sağ tarafı bomboş bırakması akıl mantık dışı..Gökhan'ın tarafa meyilli dursa aboubakar mecbur ortaya fb defansının arasına yonelecekti lemos tam tersi yapmış sağında koridor birakmis