SL 20/21 H:11 | Denizlispor 0-2 Fenerbahçe | MS | 6 Aralık

Denizli adam akıllı oynasaydı puan alırdı

Erol bu takımın başından gitmedii sürece sıkıntı yok, bu futbol 5-6 takıma söker oda ite kaka, ilk 5 yapamayacak bunlar sene sonu 2 hafta yenilseler ortalık karışacak zaten.

FB 6 kişi kalmış olsa Denizli anca gol atardı o da hükmen 3-0 şeklinde olurdu. Çok kötüler. Altay'lık bir şey yok hepsini mal gibi üzerine vurdular. Penaltı gol bile olsa 2-1 biterdi takmayın bu maçı.

Asıl olay bunların Denizli gibi hurda takımı 2 isabetli şut 2 gol (biri korner) ile yenmesidir. Dünyada ilk 10 kişi kalan takım bunlar değil.

Saha içerisinde FB'nin en ufak organizasyonu yok tam bir mixler. Kapılan toplar ile çıkışları dışında bir şey göremiyorum haftalardır.

Haftayada Denizli'nin sarı kırmızılı versiyonu Malatya ile oynayacaklar o maçıda kazanırlar bir şekilde. Asıl zor fikstürleri sonra.

Altay'ın rodellegaya yumruk attığı pozisyona nasıl penaltı verilip Vardan iptal edilebilir ben mi bişey kaçırdım acaba

10 kişi kaldıktan sonra sıradan bir anadolu takımı gibi gözüktü fenerbahçe. Ve bu takıma bir penaltı kaçırıp onlarca pozisyonu hiç eden denizlisporada ayrıca tebrikler. Altay maltay hikaye bunlar bu seneki rakibimiz degil.

Bugün en azından Hasan Kartal'ın 1 takımı kazandı.

Bana kol gibi geldi..iptal edilene ne diyorsun alakası var mıydı penaltiyla ?

izlemedim şimdi fbliler sızlanıyor fln denince verilen P ye baktım kolun legal kısmına çarpmış gibi ztn yakın mesafe fln filan yani katiyen P değil bana kalırsa verilip iptal edilene bakam bi

Altay'ın rodellegaya yumruk attığı pozisyona nasıl penaltı verilip Vardan iptal edilebilir ben mi bişey kaçırdım acaba

Bugün 2 ayrı programda açıkladılar.. o durum hakem inisiyatifindeymis kaleci temas ediyorsa topa calinmiyormus hem lig tv hem TRT vöyle açıkladı.. başakşehir maçında çok benzeri oldu Mahmut kafayı vurdu kaleci topa dokunup Mahmutu biçti penaltı çalınmadı bu pozisyon üstünden yorumladılar..
Farklı bir fenerlinin rodallegaya teması varsa o ayrı bir konu ..

Geri
Üst Alt