SL 20/21 H:11 | Denizlispor 0-2 Fenerbahçe | MS | 6 Aralık

Bugün 2 ayrı programda açıkladılar.. o durum hakem inisiyatifindeymis kaleci temas ediyorsa topa calinmiyormus hem lig tv hem TRT vöyle açıkladı.. başakşehir maçında çok benzeri oldu Mahmut kafayı vurdu kaleci topa dokunup Mahmutu biçti penaltı çalınmadı bu pozisyon üstünden yorumladılar..
Farklı bir fenerlinin rodallegaya teması varsa o ayrı bir konu ..

o daha penal gibi şimdi izledim de
topa da vuruyor ama
enteresan posyon

Denizli yerine dünkü Hatay olsa bu feneri 3lerdi abartmıyorum burada bazıları fenere övmeye çalışıyor da olmuyor duran top dışında hala 2.planlari yok

Denizli mal gibi bir takım çok da büyütmemek lazım bu maçı. Ama fenerin pili maçların ikinci yarılarında bitiyor o yüzden daha çok ah vah çekerler. Ha bu arada bizde serdar olmayan penatıdan kırmızı görürken iyiydi dimi sayın şikeciler

Denizlispor bu kadroyla 1.ligde dahi ilk 8'e giremez. Takımda 1 tane organizasyon yok. 1 tane yetenekli oyuncu yok.

Rakibin 45 dakika 1 kisi eksik oynamıs ama 1 tane düzgün pozisyonun yok. Karambole 1-2 tane şans yakaladın ama tamamen şansa oldu.

Böyle rezil takımlar futboldan soğutuyor.

Bugün 2 ayrı programda açıkladılar.. o durum hakem inisiyatifindeymis kaleci temas ediyorsa topa calinmiyormus hem lig tv hem TRT vöyle açıkladı.. başakşehir maçında çok benzeri oldu Mahmut kafayı vurdu kaleci topa dokunup Mahmutu biçti penaltı çalınmadı bu pozisyon üstünden yorumladılar..
Farklı bir fenerlinin rodallegaya teması varsa o ayrı bir konu ..
Valencia galiba arkadan net şekilde ittirdi

Fener cok rezil bir takim.

Duran toptan baska hucum organisazyonlari yok, Altay gununde olmasaydi 3-2 yenilirlerdi.

Denizli zaten suan ligin en kotu takimi, oyle boyle degil.

Fener cok rezil bir takim.

Duran toptan baska hucum organisazyonlari yok, Altay gununde olmasaydi 3-2 yenilirlerdi.

Denizli zaten suan ligin en kotu takimi, oyle boyle degil.

Bu itlerin şansına da hep kötü dönemlerinde yakaladılar milleti..ugurun dediği gibi 2. Devre can havliyle adam alırlar biz uğraşır dururuz

Erol Bulut:

"16 dakika uzatma bekliyordum, 8 dakika nasip oldu."

Bu karbonat daha bir şey kanıtlamadan aklın sıra laf çakıyor.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Ya nefret ediyorum bunlardan. Sosyal medyada öyle bir algı yaratıyorlar ki sanki hakem katletti bunları. Ciddi anlamda bunların beynini kuşa tak ters uçar.

Geri
Üst Alt