SL 20/21 H:11 | Denizlispor 0-2 Fenerbahçe | MS | 6 Aralık

Rodallega hastaneye kaldırıldı galiba ama penaltı yok

Yaw sacmalamayin penaltı falan yok Altay topa vurmuş devamı doğal el hareketi.. aynısı başak maçında da oldu kaleci topa vurdu diye çalınmadı penalti

Bu Fenerbahçe şanslı olmazsa kolay kolay maç kazanamaz. Şu kötü Denizli’ye karşı bile şansla kazandılar.

Sadece altay değil kaleden gelen adam da biçiyor rodellegayı

Rodallega yerine adam gibi bitirici bir forveti olsa Denizlispor bu durumda olmazdı

Altay iyi kaleci değil renktaş

Ben yıllarca amatör kalecilik yaptım

İyi de kalecilik eğitimi aldığımı düşünüyorum

Az da olsa kaleciden anlarım

Hatta kalecinin kalede duruşundan bile anlarım ne olduğunu

Mesela 3 hafta önce Lung vardı Kayseri’de

Bizim maçı sökerek aldı

İşte kaleci o dur

Altay’ın ki tam Kemal Sunal filmlerine konu olacak bir kariyer

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abartma rengim allah aşkına yaa.

Kurtardığı 1,2,3... kaçıncı maç oldu bu. Hepsi mi bala.

Yıllarca rüştüye volkana bok ata ata bi hal olduk ama adamlar 20 senedir yerli kaleci buluyor işte.

Yaw sacmalamayin penaltı falan yok Altay topa vurmuş devamı doğal el hareketi.. aynısı başak maçında da oldu kaleci topa vurdu diye çalınmadı penalti
febeli ile bizim taraftar arasında ki farklardan biri bizim taraftarımız aşırı objektif bakınız bu arkadaş gibi

Anlamadım ne oldu. Rodallega’nın eli daha önce geliyor ondan iptal etti herhalde dedim ama topu hakem atışı ile başlattı

Yine mağduriyetler, yine kahramanlık hikayeleri yazılmaya başlamış. Top falan oynamıyorsunuz ve bu sene de ŞAMPİYON OLAMAYACAKSINIZ.

Şu muhabbete de hastayım hangi takım ligden çekilmiş bugüne kadar da her hakem hatasında ligden çekin,havuzdan çıkarız vs.vs.olmayacak işleri yalandan yazıyolar

Rodallega'nın anasını dikiyorlar , Altay topa dokundu diyorsunuz :asd:

Geri
Üst Alt