- 16 Haziran 2010
- 192.765
- 136.346
- 6.478
Rodallega hastaneye kaldırıldı galiba ama penaltı yok 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine mağduriyetler, yine kahramanlık hikayeleri yazılmaya başlamış. Top falan oynamıyorsunuz ve bu sene de ŞAMPİYON OLAMAYACAKSINIZ.
Abartma rengim allah aşkına yaa.Altay iyi kaleci değil renktaş
Ben yıllarca amatör kalecilik yaptım
İyi de kalecilik eğitimi aldığımı düşünüyorum
Az da olsa kaleciden anlarım
Hatta kalecinin kalede duruşundan bile anlarım ne olduğunu
Mesela 3 hafta önce Lung vardı Kayseri’de
Bizim maçı sökerek aldı
İşte kaleci o dur
Altay’ın ki tam Kemal Sunal filmlerine konu olacak bir kariyer
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
febeli ile bizim taraftar arasında ki farklardan biri bizim taraftarımız aşırı objektif bakınız bu arkadaş gibiYaw sacmalamayin penaltı falan yok Altay topa vurmuş devamı doğal el hareketi.. aynısı başak maçında da oldu kaleci topa vurdu diye çalınmadı penalti
Şu muhabbete de hastayım hangi takım ligden çekilmiş bugüne kadar da her hakem hatasında ligden çekin,havuzdan çıkarız vs.vs.olmayacak işleri yalandan yazıyolarYine mağduriyetler, yine kahramanlık hikayeleri yazılmaya başlamış. Top falan oynamıyorsunuz ve bu sene de ŞAMPİYON OLAMAYACAKSINIZ.
Yine mağduriyetler, yine kahramanlık hikayeleri yazılmaya başlamış. Top falan oynamıyorsunuz ve bu sene de ŞAMPİYON OLAMAYACAKSINIZ.
bu herif fenere karşı hep böyle. bize karşı coşuyorRoda gol atmayı bırak giren topları çıkarıyor