- 27 Kasım 2020
- 95
- 69
- 128
Net penaltıydı, eyyamcı veremedi. Böyle böyle ligte tutuyorlar işte bunları. Kendini atmadan hemen önceki müdahelede ayağına basılmış arkadan, izlemeye bile gitmediler. Resmen VAR şikesi yapılıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takim içi dengeler..Yerli Yerlioğlu'nu bu yüzden sevmiyorum. Fofana gibi adam var en kötü 90'da sok oyuna 10 dk oynasın arka taraf bomboş. Yok inatla Umut'u tuttu oyunda. Adamın yürüyecek mecali yok geldi 40 yaşına
Galatasaray'dayken de illa Umut diyordu başka bişey demiyordu.Yerli Yerlioğlu'nu bu yüzden sevmiyorum. Fofana gibi adam var en kötü 90'da sok oyuna 10 dk oynasın arka taraf bomboş. Yok inatla Umut'u tuttu oyunda. Adamın yürüyecek mecali yok geldi 40 yaşına
Kalecinin toptan sonra başaklı oyuncunun üstüne atladığı pozisyon da penaltı olmalıydı. Fener maçında musleraya toptan sonra kayarak oyuncuya müdahale etti diye vermişlerdi penaltı.
Biz buna eyyam diyoruz işte renktaş. Bu adamın Şampiyonlar Liginde final yönetmesi dünya üzerindeki tüm hakemlere hakarettir. Nasıl bir lobisi varsa artık adamın. Derbi maçlarını bile yönetmiyor artık burda ama yarın bir gün gider Dünya Kupası finali yönetir.doğruya doğru oda penaltı olması lazımdı.Son dakikalarda irfanın ayağa bastığı pozisyondada penaltı olmalıydı.Bu durumda hakemler art niyetli diyemeyiz![]()
Biz buna eyyam diyoruz işte renktaş. Bu adamın Şampiyonlar Ligi finalinde final yönetmesi dünya üzerindeki tüm hakemlere hakarettir. Nasıl bir lobisi varsa artık adamın. Derbi maçlarını bile yönetmiyor artık burda ama yarın bir gün gider Dünya Kupası finali yönetir.
Yılın en iyi deknik tiraktörüOkan hoca puan kayıplarına devam ediyor.
Topta oynatamiyor takımına.
Tebrikler Malatya
Dediğiniz faktörler de etkili ama VAR sistemine geçmişken göz göre göre penaltı verilmemesi büyük şaibe bence. Bu maç özelinde söylemiyorum tabi bunu ama örneklemek için bugünden örnek verdim. Yani dürüst biri o ayağa basmayı görüp de çağırmamazlık edemez. Aynı şekilde çağırıldığı halde gitmiyorsa da başka şeyler ararım ben bunda.Şuna inan avrupadaki hakemler bizim hakemlerden iyi değil.Hepsi aynı.Oradada öok ciddi hatalar yapılıyor.
bizimkiler baskıya gelemiyor ve çok korkuyor.Burada rahat maç yönetemiyorlar.bunun başlıca sebebi şerefsiz fbjk camialarıdır.oyuncularından, yöneticilerine ve spor yorumcularına kadar her türlü pisliği yapıyorlar.en çok kollanmalarına rağmen en çokda ağlayan bunlar.
doğru mu sizce? ben izlemedim maçı
doğru mu sizce? ben izlemedim maçı
+yasinBende izlemedim ama hamza twitteki ibarelerin ne olduğunu bilmez ki bide uygulasın
Hamzanın taktik anlayışı umutum varmı var semihim varmı var e ne duruyorum helva yapıyım taktiği
Bizde burağı santrafor arkasına çekti bi kere bi iş yaptı gittiği her takımdada aynısını yapıyo bugünde tettehi umutun arkasına koymuş
Bende izlemedim ama hamza twitteki ibarelerin ne olduğunu bilmez ki bide uygulasın
Hamzanın taktik anlayışı umutum varmı var semihim varmı var e ne duruyorum helva yapıyım taktiği
Bizde burağı santrafor arkasına çekti bi kere bi iş yaptı gittiği her takımdada aynısını yapıyo bugünde tettehi umutun arkasına koymuş

Hiç takip etmiyorum,bu maçta sahadanda kadrolara bakarken meşhur taktiğini görünce aha dedim yine aynı bokUmut'u kaç hafta oyuna bile almadı yaw. 2 haftadır oynatıyor. Ezbere sallıyorsun gibime geldi.![]()