SL 20/21 H:11 | Yeni Malatyaspor 1-1 Başakşehir | MS | 5 Aralık

Eyyamcı Cüneyt'in tripleri dışında güzel maçtı.

Kalecinin toptan sonra başaklı oyuncunun üstüne atladığı pozisyon da penaltı olmalıydı. Fener maçında musleraya toptan sonra kayarak oyuncuya müdahale etti diye vermişlerdi penaltı.

tetteh'nin fiziğini kullanma becerisi, üst düzey hızı ve çok iyi olmasa da çalım becerisi var. çoğu pozisyonda ayakta kaldı, duvar oldu, güzel toplar taşıdı.

ama gol pozisyonlarını bitirme noktasında sıkıntılı biraz.

boş adam değil ama biraz daha yontulması lazım.

Son düzenleme:
Kalecinin toptan sonra başaklı oyuncunun üstüne atladığı pozisyon da penaltı olmalıydı. Fener maçında musleraya toptan sonra kayarak oyuncuya müdahale etti diye vermişlerdi penaltı.

doğruya doğru oda penaltı olması lazımdı.Son dakikalarda irfanın ayağa bastığı pozisyondada penaltı olmalıydı.Bu durumda hakemler art niyetli diyemeyiz :)

doğruya doğru oda penaltı olması lazımdı.Son dakikalarda irfanın ayağa bastığı pozisyondada penaltı olmalıydı.Bu durumda hakemler art niyetli diyemeyiz :)
Biz buna eyyam diyoruz işte renktaş. Bu adamın Şampiyonlar Liginde final yönetmesi dünya üzerindeki tüm hakemlere hakarettir. Nasıl bir lobisi varsa artık adamın. Derbi maçlarını bile yönetmiyor artık burda ama yarın bir gün gider Dünya Kupası finali yönetir.

Biz buna eyyam diyoruz işte renktaş. Bu adamın Şampiyonlar Ligi finalinde final yönetmesi dünya üzerindeki tüm hakemlere hakarettir. Nasıl bir lobisi varsa artık adamın. Derbi maçlarını bile yönetmiyor artık burda ama yarın bir gün gider Dünya Kupası finali yönetir.

Şuna inan avrupadaki hakemler bizim hakemlerden iyi değil.Hepsi aynı.Oradada öok ciddi hatalar yapılıyor.

bizimkiler baskıya gelemiyor ve çok korkuyor.Burada rahat maç yönetemiyorlar.bunun başlıca sebebi şerefsiz fbjk camialarıdır.oyuncularından, yöneticilerine ve spor yorumcularına kadar her türlü pisliği yapıyorlar.en çok kollanmalarına rağmen en çokda ağlayan bunlar.

Şuna inan avrupadaki hakemler bizim hakemlerden iyi değil.Hepsi aynı.Oradada öok ciddi hatalar yapılıyor.

bizimkiler baskıya gelemiyor ve çok korkuyor.Burada rahat maç yönetemiyorlar.bunun başlıca sebebi şerefsiz fbjk camialarıdır.oyuncularından, yöneticilerine ve spor yorumcularına kadar her türlü pisliği yapıyorlar.en çok kollanmalarına rağmen en çokda ağlayan bunlar.
Dediğiniz faktörler de etkili ama VAR sistemine geçmişken göz göre göre penaltı verilmemesi büyük şaibe bence. Bu maç özelinde söylemiyorum tabi bunu ama örneklemek için bugünden örnek verdim. Yani dürüst biri o ayağa basmayı görüp de çağırmamazlık edemez. Aynı şekilde çağırıldığı halde gitmiyorsa da başka şeyler ararım ben bunda.

doğru mu sizce? ben izlemedim maçı

Bende izlemedim ama hamza twitteki ibarelerin ne olduğunu bilmez ki bide uygulasın

Hamzanın taktik anlayışı umutum varmı var semihim varmı var e ne duruyorum helva yapıyım taktiği

Bizde burağı santrafor arkasına çekti bi kere bi iş yaptı gittiği her takımdada aynısını yapıyo bugünde tettehi umutun arkasına koymuş

doğru mu sizce? ben izlemedim maçı

Evet maçın başından sonuna kadar hak eden Malatya'ydı. Kubilay kazması yerine bir sağ açıkları olsa ilk yarıdan maçı alabilirlerdi. Fofana belki Adem yerine girebilirdi ama ne golcülük, ne de savunma yardımı olarak Adem'in ikamesi olacak oyuncu değildi. Fofana ne kadar sağ kanat oynar bilmiyorum ama Kubilay hücumda eli kolu bağladı. Gerçi onu da savunma yardımında dolayı oynatmış olabilir çünkü bugün Chabaek de bayağı patlaktı. İrfancan'ın devre biterken ekstra yeteneği olmasa maçı 1-0'a filan bağlardı Malatya. Okan'ın Leipzig maçına da Malatya maçına da aynı taktik ve anlayışla çıkması ne kadar ham bir hoca olduğunun göstergesi. Bugün Visca da olmayınca sağdan soldan karambol dışında Malatya'nın kalesine bile gidemedi. Ertaç'ın maç boyunca 1 tane düzgün kurtarışı var o da puan getirdi zaten. Başakşehir 1 puanı aldı maçın onlar adına yıldızı yine Mert. Maçın akıbetini ortaya koyan bir durumdur.

Bende izlemedim ama hamza twitteki ibarelerin ne olduğunu bilmez ki bide uygulasın

Hamzanın taktik anlayışı umutum varmı var semihim varmı var e ne duruyorum helva yapıyım taktiği

Bizde burağı santrafor arkasına çekti bi kere bi iş yaptı gittiği her takımdada aynısını yapıyo bugünde tettehi umutun arkasına koymuş
+yasin

Umut'u kaç hafta oyuna bile almadı yaw. 2 haftadır oynatıyor. Ezbere sallıyorsun gibime geldi. ;D

Umut'u kaç hafta oyuna bile almadı yaw. 2 haftadır oynatıyor. Ezbere sallıyorsun gibime geldi. ;D
Hiç takip etmiyorum,bu maçta sahadanda kadrolara bakarken meşhur taktiğini görünce aha dedim yine aynı bok

Bu herif 3 kupa aldı ama hiç sevmiyorum hocalığını ,bi boktan anlamadığıda bizden sonra gittiği bütün takımlarda ortaya çıktı zaten

Bizdeykenki yerli fetişistliği,kadroda sabri,semih,hakan,carole,jem,jose,selçuk,bilal,yasin,umut gibi herifleri doldurdu hakkınız ödenmez sneijderle muslera besteleri yazdırttı tataftara götü başı dağıttırdı bize

Kalsaydıda güray vural gibi oyuncuları alıyodu maxi ler konoplar gignacları vetoluyodu

Allahın sevdiği kullarıymışız ki bu rezillikler içinde şlde az rezil olduk bambaşka senaryolar ortaya çıkabilirdi ortaya

3 kupa alıncada populistlik yapıyodu aslında fbliydim küçükken bi şirin gözükme falan

İnsan olarak tanısam belki çok severim,çok efendi bi adama benziyo ama hocalık olarak tek kelimeyle leş

Bu iyi insanlığıda insanları krndisi hakkında kötü değil iyi düşünmeye sevk ediyo,iyi adam ya efendi öyle demeyine geliyo da söz konusu insanlığı değil hocalığı

Geri
Üst Alt