Hakem 7 dakikalık uzatmanın uzatmasını da 4 dakika oynattığı halde, Alanya‘nın gollük atağını keserek maçı bitirdi.
Maçtan sonra bu hakeme acil BJK lisansı çıkartmalılar.Çünkü Beşiktaş’lı futbolculardan daha fazla efor sarfetti.

BJK çok kötü tamam ama Alanyaspor'da çok derli toplu ne yaptığını bilerek oynuyor. Biz toparlarsak bu sezon rakibimiz Alanyaspor olur demiştim de gülüyorlardı. Öyle ya da böyle ligde planlı oynayan, organizasyonu olan bizimle birlikte tek takım Alanyaspor

Alanyanın kadrosu ilk 11 de oynayan üç,beş adam dışında kötü..Heleki sonradan giren oyuncular falan çok kötü.
aptal ghezzal o penaltıyı yaptırmasa bu maçın sonucu farklı olabilirdi.

her zaman söylüyorum biz transfer dönemini biraz doğru geçirseydik vura vura çok rahat şampiyon olurduk.Tabiki şimdide şampiyonluk şansımız var.Fakat devre arasındaki hamlelerle vura vura kısmını yerine getirmiş oluruz.

birde bizim maçlarda olsun rakiplerin maçlarda olsun gol atan oyuncular veya olumlu işler yapan oyuncuları innanılmaz abartıyoruz.
bakesetas ,tetteh,babacar falan kesinlikle bizde sadece alternatif olabilirler.

Alanyada tayfur ve davidson cok iyiydi.bakasetas iyiydi.gerisi tras...salihi cok aradilar ortasahada.hem top kazaniyor,hem ayaga pas yapip takimi rahatlatiyodu.ceyhun gibi bi capayi da aradilar ortsahada rakibi bozacak bi oyuncu olarak...efecan zaten bu takimin en önemli adami.alanyada ikinci yari bjk ortsahasini karsilayan kimse olmadigi icin mensah etkili oldu.mensah hucumda serbest oynadi bi de.

Alanya maçı berabere kalsın alanya kaybetsin falan diyenler neyin kafasını yaşıyor lan. Geçen sene de sivas puan kaybetsin falan diyorlardı fener falan desteklendi bi ara olum sarhoş musunuz nesiniz.
Bu arkadaşların kafalar pırıl pırıl.
Biraya su katmayınca böyle çarpıyor bazen.

Bu hafta çok takımın balonu söndü. Alanyaspor bu maçı almasına rağmen Gençlerbirliği ve Göztepe maçları ile birlikte balonları söndü. Bu hafta galip gelmelerine rağmen haftaya saçma bir takıma yenilmeyecekleri anlamına gelmiyor. Dengeleri bozuldu o iki maçla. Bugünkü Beşiktaş maçını kazanmaları biraz toparlanmalarına yarar elbet ama 2-3 hafta önceki Alanya gibi olamazlar yakın zamanda. Yenilmez değiller kesinlikle.

Beşiktaş da havaya girmişti. Onların da sesi kesildi. Moralleri bozuldu. Seviyelerini gördüler.

Trabzon ve Başakşehir'i saymıyorum zaten. Durumlar vahim her iki takımda da. Geçen yıldan eser yok iki takımda da.

Fenerbahçe'yi de saymıyorum. Yörüngeden çıktılar. Bir deplasman mağlubiyetine bakar camianın karışması.

Geçen yılın Sivas'ı da bu yıl yerlerde. Kümede kalırlar elbet ama 10-15 arası gidip gelirler yıl boyu.

Biz ise çok moralliyiz. Zorlu deplasmanları 3 puan ile atlattık. Kendi evimizde de iyi oynuyoruz. Yılın başında şans verilmeyen futbolcular as kadroda düşünülenlerin yetersiz katkı vermesiyle aldıkları şansı çok iyi değerlendirdiler. Yedek kulübemiz de canlanmış oldu böylece. Sonuç olarak maç oynamadan haftayı avantajlı kapattık diyebiliriz. Fatih Karagümrük maçı çok önemli. Onu da yenip önümüze bakmalıyız.

Alanya'yı 3-5 maç sonra yakalarız relax

Cuma günü şu karagümrük maçını kazan yoluna bak

Alanya'nın kazanması harika oldu bizim rakiplerimizin kim olduğu belli onların her kaybettiği puan bizim için çok değerli. Devre arası Alanya'nın iki futbolcusuna transfer teklifi geldi mi Alanya ligi 5. bitirir.

Okan'a teklif var heralde, kafası hiç buralarda değil oğlanın.

demba ba iti penaltı için atlıyor yere ahlaksız samimiyetsiz primci adi herif

Bende bunu anlamıyorum. Irkçılık konusunda bu kadar hassas insanların bariz bir şekilde bu kadar sahtekarlık yapmaları bana çok samimiyetsiz geliyor.
Bilmiyorum belki ben çok absürd düşünüyorum ama ırkçılık şerefsizlikde benim için bu kadar bariz sahtekarlık yapmakda en az ırkçılık kadar kötüdür.Weboda bu işin uzmanıydı.

Geri
Üst Alt