Alanyanın kadrosu ilk 11 de oynayan üç,beş adam dışında kötü..Heleki sonradan giren oyuncular falan çok kötü.
aptal ghezzal o penaltıyı yaptırmasa bu maçın sonucu farklı olabilirdi.

her zaman söylüyorum biz transfer dönemini biraz doğru geçirseydik vura vura çok rahat şampiyon olurduk.Tabiki şimdide şampiyonluk şansımız var.Fakat devre arasındaki hamlelerle vura vura kısmını yerine getirmiş oluruz.

birde bizim maçlarda olsun rakiplerin maçlarda olsun gol atan oyuncular veya olumlu işler yapan oyuncuları innanılmaz abartıyoruz.
bakesetas ,tetteh,babacar falan kesinlikle bizde sadece alternatif olabilirler.
Katılıyorum, oyuncuları birden yüceltmeyi çok seviyoruz. Ben Alanyspor'un taktiksel açıdan başarısını söylemek istedim o mesajımda. Benim gördüğüm kadarıyla ligde biz ve Alanyaspor dışında belirli bir oyun sistemi olan takım yok. Alanyaspor maçlarını izlerken de atağa nasıl çıkacaklarını, topun hangi oyuncuya atılacağını izlerken çok rahat görebiliyoruz. Hareketli bir oyunları var ve hızlı çıkmaya çalışıyorlar. Oyuncu kalitesi olarak güçleri tabi ki yetmeyecektir, öyle derin bir kadroları da yok ama dediğim gibi bir planları var ve onu uygulamaya çalışıyorlar. Bu yüzden beğeniyorum Alanyaspor'u. Bizim için şimdilik tavşan atlet görevi görseler yeterli. Biz performansımız devam ettirir ilk 3 içinde kalıp transfer dönemine girersek doğru hamlelerle dediğiniz gibi vura vura şampiyonluğu alırız. İnşallah öyle olur.

Onların 12. maçı. Biz de 11. maçımızı yaptık en son
O zaman önümüzde ki hafta liderin şovu var

Yukatel Denizlispor
52.png
-
13.png
Aytemiz Alanyaspor

Bence güzel oldu, alanyanın bir yerde nefesi yetmeyecektir, daha devre arası oyuncularına transfer teklifleri falan da gelecek

Yalnız lig uzun ve iyi takımlar olduğu gibi çok kötü takımlar da var
Ve bir dönem kötülerle oynayan puan avantajı alıyor, iyilerle oynayan avantajı kaybediyor

Bizim iyi takımlarla maçlarda da kazanmamız fark getirecek, dikkatli gitmek lazım

oyuncu değişikliğini hatalı yapmış alanya'lılar algı yaratıyorlar sosyal medyada kuşlar

Mackolik Alanya’nın oyuncu değişiklerini 4 farklı anda yaptığını girmiş. Ondan hükmen diyorlar. Mackolik yanlış gösteriyormuş

Geri
Üst Alt