Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.320
- 11.879
- 1.298
Bir adam gibi forvet bir 6 numara birde muslera bile yeter sampiyonluga
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onların 12. maçı. Biz de 11. maçımızı yaptık en sonAlanya'nın eksik maçı var mı
Katılıyorum, oyuncuları birden yüceltmeyi çok seviyoruz. Ben Alanyspor'un taktiksel açıdan başarısını söylemek istedim o mesajımda. Benim gördüğüm kadarıyla ligde biz ve Alanyaspor dışında belirli bir oyun sistemi olan takım yok. Alanyaspor maçlarını izlerken de atağa nasıl çıkacaklarını, topun hangi oyuncuya atılacağını izlerken çok rahat görebiliyoruz. Hareketli bir oyunları var ve hızlı çıkmaya çalışıyorlar. Oyuncu kalitesi olarak güçleri tabi ki yetmeyecektir, öyle derin bir kadroları da yok ama dediğim gibi bir planları var ve onu uygulamaya çalışıyorlar. Bu yüzden beğeniyorum Alanyaspor'u. Bizim için şimdilik tavşan atlet görevi görseler yeterli. Biz performansımız devam ettirir ilk 3 içinde kalıp transfer dönemine girersek doğru hamlelerle dediğiniz gibi vura vura şampiyonluğu alırız. İnşallah öyle olur.Alanyanın kadrosu ilk 11 de oynayan üç,beş adam dışında kötü..Heleki sonradan giren oyuncular falan çok kötü.
aptal ghezzal o penaltıyı yaptırmasa bu maçın sonucu farklı olabilirdi.
her zaman söylüyorum biz transfer dönemini biraz doğru geçirseydik vura vura çok rahat şampiyon olurduk.Tabiki şimdide şampiyonluk şansımız var.Fakat devre arasındaki hamlelerle vura vura kısmını yerine getirmiş oluruz.
birde bizim maçlarda olsun rakiplerin maçlarda olsun gol atan oyuncular veya olumlu işler yapan oyuncuları innanılmaz abartıyoruz.
bakesetas ,tetteh,babacar falan kesinlikle bizde sadece alternatif olabilirler.
O zaman önümüzde ki hafta liderin şovu varOnların 12. maçı. Biz de 11. maçımızı yaptık en son
| Yukatel Denizlispor |
|
|
| Aytemiz Alanyaspor |
Galiba beşiktaşBizden baska bay gecen varmi buyuklerde merak ettim
Bizle bjk bay geçtik fb başak alanya geçmedi dahaBizden baska bay gecen varmi buyuklerde merak ettim
Beşiktaş hükmen 3-0 diyorlar
kural hatası
kural hatası
kural hatası

Ne oldu ki maçta kural hatası olucakBeşiktaş hükmen 3-0 diyorlar
kural hatası
Cevap icin tesekkurler ustad ozaman fb ayvayi yemis birde bay gecicek gizli +3 daha varBizle bjk bay geçtik fb başak alanya geçmedi daha
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kural hatası