SL 20/21 H:12 | Fenerbahçe 0-3 Yeni Malatyaspor | MS | 12 Aralık

Komedi bunlar. Lig başlamadan şahane transfer yapmışlardı güya. Şimdi dökülüyorlar. Ali Koç mahvetti bunları. Yakında Aziz i getirirlerse hiç şaşırmam. Yanında Aykutta güzel olursa şahane.

Vay be Ali Koç ilk geldiğinde neler konuşuyorduk, şimdi neler konuşuyoruz. Hakkını teslim edeyim forumda başarısız olacağını söyleyenler de vardı ama bu kadarını kimse tahmin edemezdi.
Aziz Yıldırım ı arayacaklar diye en başından beri söylemistim. Ha aziz yıldırım a yalvarsalar gelmez artık orası ayrı.

GSCimbom Mobile App

2 Yıldır Tetteh ı ıstedı dıye hocaya neredeyse soven vızyonsuz ılan eden gsc sımdı tetteh over olmus..:)
Diagne den net daha iyi. Özellikle bir topta notumu verdim. Kaleci degaji yaptı sırtında stoper yanlarında orta saha olmasına rağmen topu gogsuyle yumuşatıp takımı atağa çıkardı. Bize böyle oyuncular lazım. Yani şu hareketleri en son Drogba bizdeyken görüyordum.

GSCimbom Mobile App

Diagne den net daha iyi. Özellikle bir topta notumu verdim. Kaleci degaji yaptı sırtında stoper yanlarında orta saha olmasına rağmen topu gogsuyle yumuşatıp takımı atağa çıkardı. Bize böyle oyuncular lazım. Yani şu hareketleri en son Drogba bizdeyken görüyordum.

GSCimbom Mobile App
Potansiyel var işlenirse çok başka oyuncuya dönüşebilir bence hala geç değil ama çok para ister malaty tabi

Vay be Ali Koç ilk geldiğinde neler konuşuyorduk, şimdi neler konuşuyoruz. Hakkını teslim edeyim forumda başarısız olacağını söyleyenler de vardı ama bu kadarını kimse tahmin edemezdi.

Demirören 2 oldu.Ama çok şaşırtıcı değil.Adam hayatı boyuncu zor nedir bilmemiş ki.

GSCimbom Mobile App
Basaksehir macinda son 30 dk izlemistim.basaksehirlileri ezdi gecti fiziği ile,ayagi da iyi bu arada.fizigine gore belli bi hizi da var

Abi siz neden her hafta Kadıköy'de yeniliyorsunuz?
@Fenerbahce

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1607803238595.jpg
    FB_IMG_1607803238595.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 55
Geri
Üst Alt