SL 20/21 H:13 | Gaziantep 3-1 Fenerbahçe | MS | 19 Aralık

Ünlem falan koymamışsın hocam. Ünlem koymazsanız ironi yaptığınız anlaşılmaz.
Ironi yapmıyorum dostum Antep gerçekten hiç iyi oynamıyor yediği gol o kadar basit ki azıcık tehlikeli gelirse fener alır götürür maçı. Fenerin tek dezavantajı defans hattı ve kalecisi.Dikkat ettiysen Antepli futbolcular hep uzaktan vurmaya çalışıyor kaleci zaaflarından yararlanmaya çalışıyorlar. Inşallah benim dediğim gibi fenerbahçe toparlayamaz ve antep bi erken basit bir gol daha bulur ve istediğimiz gibi fener yenilir .

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ironi yapmıyorum dostum Antep gerçekten hiç iyi oynamıyor yediği gol o kadar basit ki azıcık tehlikeli gelirse fener alır götürür maçı. Fenerin tek dezavantajı defans hattı ve kalecisi.Dikkat ettiysen Antepli futbolcular hep uzaktan vurmaya çalışıyor kaleci zaaflarından yararlanmaya çalışıyorlar. Inşallah benim dediğim gibi fenerbahçe toparlayamaz ve antep bi erken basit bir gol daha bulur ve istediğimiz gibi fener yenilir .

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fenerin on tarafi iyi mi?

Antep tek maglubiyet, oda bizden 90+ larda yedigi 2 golle 4 puan kaybetmiş entresan bu sene, Anadolu devrimi oluyor bence bunun sebeplerinden biri finansal Fairplay , digeride VAR sistemi yabanci sinirinida unutmayalim..
İşin tuhaf yanıda Anadolu klüpleri mevcut yabancı sınırının meyvelerini yiyorlar. Ve binada itiraz ediyorlar. O yeteneksiz türk topçu larla yabancı sınırı varken halleri ortadaydi

senin takımın ne forveti ne orta sahası ne koşan kanadı ne kalecisi var gelip imparatorla erol cloudu kıyaslıyıyoruz ayıp.

Boşa hayal kurmayın fener rahat alır.. 2 Ömer Faruk atar 2 de ademi .. 2-5 biter

Tisserand 'ı Lemos'u filan izlerken çok şükür bizim stoperlerimiz taş gibi diyorum da biz de kendi kendimize Luyindama'yı yedek bırakıp Donk'u oynatıyoruz şaka gibi
Katiliyorum Donk ayagindan topu 4 saniyede falan çikariyor, stoper dedigin topu bir an önce oyuna sokar, gercekten bunu görmüyormu hocamiz Topa sahip olmayi gercekten yanlis anliyor bizim oyuncular ve teknik ekip, hizli kanat oyunculari ve hareketli forvet olmayinca Futbol çekilmiyor..

Geri
Üst Alt