SL 20/21 H:13 | Gaziantep 3-1 Fenerbahçe | MS | 19 Aralık

Pelkas ve Nazım dışında ki oyuncular resmen Erol Bulut'u sattı. Sırf Galatasaray'ı kupa da eledi diye hoca getirirseniz bunlar çok normal. Bugün de günümüze mizah kattığınız için teşekkür ederiz çıkacak daha çok ah var mizah üretmeye devam mener!!

Yellene yellene gidiyom Erooollllll

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Twumasi ve Kayode'yi kaybeden Gaziantep'in gol atmakta zorlanmamasi ilginc. Sumudica bu oyuncularin ismini bile zikretmiyor.

Başakşehir haftaya bunları yenerse potaya çok sağlam şekilde döner hemde Avrupa mevzuları da bitti adamları zorla şampiyon yapmaya uğraşıyoruz, Bu ligde bizi geçerse Başak geçer ama haftaya Fener bu kadar dağılmışken saplamalarını istiyorum.
N'olursa olsun, kim fenerle oynuyorsa istemsizce onları tutuyorum.

Apo'yu da anlıyorum. Adam Fenerbahçe eski kaptanı zaten de asıl olay o da değil. Adam Karagümrüklü. O yüzden dünkü maçta son golden sonra tüm hatlar koptu ve salyası aka aka attı tweeti kesin. Dün o o tweeti atmasaydı kimse atmazdı yani. :D

Pelkas ve Nazım dışında ki oyuncular resmen Erol Bulut'u sattı. Sırf Galatasaray'ı kupa da eledi diye hoca getirirseniz bunlar çok normal. Bugün de günümüze mizah kattığınız için teşekkür ederiz çıkacak daha çok ah var mizah üretmeye devam mener!!

Novak, Ferdi, Tisserand ve M.Hakan cok kötü oynadi.

Ağlak iktidar yalakası ağlamaya devam ediyor :ROFLMAO:

Biraz olsun teselli oldu

Ama belli ki rakibimiz bunlar değil, alanya bjk ve başak

Ve dünkü oyunla ligde hiçbir rakibi yeneriz diyemiyorum

Yani en azından şu fenerle aynı puan olmamız bile askında bir gösterge bence

Acil toparlanmalıyız, acilll

Geri
Üst Alt