Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 14.582
- 5.005
- 1.373
Bunlar hala 2. sırada nasıl lig lan bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3.Bunlar hala 2. sırada nasıl lig lan bu
Yapma admirim çok mutluyum ortamı bozmayalım Çarşamba saplarsın çok istiyorsan...Sıddık saplıcam sana sonunda.
Sumudica hocamızı ekibimizin başında görmek isterim.
Ben eskiden beri istiyorum ama yılmaz vural misali yeterince torpili yok büyük takım için.Sumudica hocamızı ekibimizin başında görmek isterim.
Sana kalsa Terim 100 yıl takımın başında kalsın.Biatçı tayfadan vazgeçip,Anti Terim saflarımıza katılmanı isterim.
Ben eskiden beri istiyorum ama yılmaz vural misali yeterince torpili yok büyük takım için.
Sana kalsa Terim 100 yıl takımın başında kalsın.Biatçı tayfadan vazgeçip,Anti Terim saflarımıza katılmanı isterim.
Yok cidden iyidir bak ademi de bir tek ben istiyordum mesela.Vazgeçtim gelmesin.
Arma sevdalısı olduğumuzu ve biat zihniyetine her daim karşı olduğumuzu yıllardır belirtmekteyiz.berke gibi tipler, modern futbola ayak uyduramayan tipler.
Terimspor'a tutuyorlar, biz Galatasaraya tutuyoruz.
Arma sevdalısı olduğumuzu ve biat zihniyetine her daim karşı olduğumuzu yıllardır belirtmekteyiz.
Yok eyvallah daha 1 tane tane tutan yorumunu görmedim, aynı yola girmem seninleSana kalsa Terim 100 yıl takımın başında kalsın.Biatçı tayfadan vazgeçip,Anti Terim saflarımıza katılmanı isterim.
Yav sen ve senin gibiler bir gram futboldan anlamayıp 3 iq ile orada burada yazıyor ya ona yanıyorum.berke gibi tipler, modern futbola ayak uyduramayan tipler.
Terimspor'a tutuyorlar, biz Galatasaraya tutuyoruz.
Kim on kişi kim???7 tane as oyuncusu eksik, ustune 1 kisi atilmis, ustune Ndiaye yok.
bir varlik gosteremeyen, ve 10 kisiden gol yiyen bir Galatasaray ve Terim.
Acilen gitmelidir ve alman teknik ekip gelmelidir.