SL 20/21 H:14 | Fenerbahçe 4-1 Başakşehir | MS | 23 Aralık

Dediğime geliyor lig yavaş yavaş....Göksel yanımdakıleri tutmasam hakemi indireceklerdi demeye getirdi...
Bu hakemlerden bi kaçı linç olmadan bu lig bitmeyecek emin olun...Bakalım piyango hangisine vuracak :)

Belliydi

Spor basini ve kulup baskanlari bunlarin elinde,istedikleri gibi at kosturuyorlar ama sorun degil

1 macimiz eksik olmasina ragmen hala altimizdalar

Göksel agliyor gibi, harbi agliyor gibi ses tonu. Her an aglayacak gibi

Bu rezil hakem antalya-fb maçını da yönetmişti.. Orada da sacmasapan pozisyonda jahovic i attı üstüne maçın sonlarında uydurma bir penaltı verdi..
Bu sene de 2.maçı ve bu maçı da fener lehine rezil etti..
Böyle bir skandal olamaz arkadaş..

Yahu bizim taraftar başkan ve yöneticiler dünyadan bi haber.Yemin ederim ben böyle alenen bir takımın desteklendiği bir lig izlemedim.

hakem atamaları falan tam şaibeli..kimse farkında değil.
ülkenin çivisi çıkmış.Ahlak yerlerde.ç insanlar paranın kölesi olmuş.
ermanmış falan alayı palavra.

Bu ligin sonu gelmez açıklamalarına da hastayım her sene aynı terane,hiçbir icraat olmadan ligin sonu geliyor işte,boş konuşmalar

Tırt açıklamar

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şerefsiz goksel bizim mac olsaydı şu anda azgın boğa gibi kudurmuştun kameraların önünde şimdi ne kadar kibarsın böyle

spor programlarını izlemeyi bıraktım.gerçekten insan dayanamıyor.
yemin ederim biz olsaydık şu maçta neler olabileceğini tahmin bile edemiyorum.İlk önce okan sahtekarı ve oyuncuları çok daha büyük tepki verirlerdi. Ondan sonra bu başkan bozuntusu ağzından salyalar akıtarak konuşma yapardı.yer yerinden oynardı..

bu üke insanlarından tiksinme noktasına geldim.

Geri
Üst Alt