Semih Genç
Tecrübeli Üye
- 24 Kasım 2008
- 5.407
- 2.844
- 2.248
Abi ne kadar değişik gerçekten şok olarak kapattım tv' yi. Yemin ederim yarısı bizim maçta yaşansa şu an neler oluyordu tahmin bile edemiyorum. Resmen midem bulandı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alex o seneleri kofti penaltıdan 9 kişilere karşı istatistik kasıyordu.Bir zamanlar lugano denen bir pislik vardı bu eziklerde. Oynadığı hemen hemen her maçta kırmızı kart görmesi gerekirken sezonu 1 ya da 2 kırmızıyla bitirirdi. Bu gustavo denen pislikte onun yolundan gidiyor, her boku yiyor ama kırmızı görmüyor. Allah belanızı versin...
İkinci sarı yanlış olsa var devreye giriyor ama birinci sarı yanlış olduğu için devreye girmedi.emin olmamakla birlikte bundesligada 2. sarıdan atılan bir oyuncunun kartının iptal olduğunu gördüm gibime geliyor ama net hatırlamıyorum
Caner diye bi oyuncu var mac boyunca dinledik falan demiş irfan iki kelime söyledi kirmizi yedi falan. Ulan gök ortalığı ayağa kaldırması lazım yalandan salak sacma zirvalamis. Bu da satılık bu gök ten bişey beklemeyelim.Konusmadimi gs dusmani serefsiz göksel?
bu gürcanda baba kontejanında yorumcu olan heriflerden biri.babasıda böyleydi rahmetlik işi gücü en alakasız maçta bile Galatasaraya aklınca laf sokmaya çalışırıdı yazılarında.bir bunun babası birde selçuk yula .Gürcan da fenerbahçe arması gibi. Ben bir onun bunun çocuğuyum diye bağırıyor
sarı kartlar için var devreye girmiyor. 2. sarı kırmızıya döndüğünde genel de iptal için değil doğrudan kırmızı için çağrılıyor var tarafından izlemeye.İkinci sarı yanlış olsa var devreye giriyoruz ama birinci sarı yanlış olduğu için devreye girmedi.
KURTULSAK !!
Ne diyor it? Hakem çok iyi yönetti, çok memnunuz mu diyor?