SL 20/21 H:14 | Fenerbahçe 4-1 Başakşehir | MS | 23 Aralık

Abi ne kadar değişik gerçekten şok olarak kapattım tv' yi. Yemin ederim yarısı bizim maçta yaşansa şu an neler oluyordu tahmin bile edemiyorum. Resmen midem bulandı

Erman Toroğlu: “Gustavo'nun pozisyonu, dünyanın her yerinde kırmızı kart.”

bide utanmadan topa müdahale diyolardı şerefsizler

Bir zamanlar lugano denen bir pislik vardı bu eziklerde. Oynadığı hemen hemen her maçta kırmızı kart görmesi gerekirken sezonu 1 ya da 2 kırmızıyla bitirirdi. Bu gustavo denen pislikte onun yolundan gidiyor, her boku yiyor ama kırmızı görmüyor. Allah belanızı versin...
Alex o seneleri kofti penaltıdan 9 kişilere karşı istatistik kasıyordu.

Fb efsanesi yersen.
O seneler tek efsane vardı fener de, o da Aziz başkan dı.

Gscimbom

emin olmamakla birlikte bundesligada 2. sarıdan atılan bir oyuncunun kartının iptal olduğunu gördüm gibime geliyor ama net hatırlamıyorum
İkinci sarı yanlış olsa var devreye giriyor ama birinci sarı yanlış olduğu için devreye girmedi.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Son düzenleme:
Bu ligi takip etmek, izlemek resmen kanser sebebi her yönden pisliğe batmışız ülkede bir tane bile doğru düzgün işleyen birşey olmazmı arkadaş

Gürcan da fenerbahçe arması gibi. Ben bir onun bunun çocuğuyum diye bağırıyor
bu gürcanda baba kontejanında yorumcu olan heriflerden biri.babasıda böyleydi rahmetlik işi gücü en alakasız maçta bile Galatasaraya aklınca laf sokmaya çalışırıdı yazılarında.bir bunun babası birde selçuk yula .

İnsan şu maçtan sonra yüzünü göstermeye utanır, arsız şerefsiz.

Haftasonu bay geçiyorlar bay geçen takımlar ritm kaybı yaşıyor bizim de oldu karagümrük maçında gördük zaten kötü durumdalar bi de ritm kaybı olacak ama işte ballılar ki kötü durumdaki kasımpaşayla oynayacaklar yine de bi halt olmaz bunlardan çok üzülecekler daha bugünlük sevinsinler

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İkinci sarı yanlış olsa var devreye giriyoruz ama birinci sarı yanlış olduğu için devreye girmedi.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
sarı kartlar için var devreye girmiyor. 2. sarı kırmızıya döndüğünde genel de iptal için değil doğrudan kırmızı için çağrılıyor var tarafından izlemeye.

Ne diyor it? Hakem çok iyi yönetti, çok memnunuz mu diyor?

Baba dan oğula Gürcan baba dan oğula Bahattin, şimdi ben Doğuş reisi koymayım da kim koysun.

Gscimbom

Son düzenleme:
Böylesi sonuç uzun vade de daha hayırlı arkadaşlar hem erol yerini sağlamlaştırdı hemde yedikleri hurmalar yarın bir taraflarını tırmalayacak

Kuslari elestirmeyin agliyorlarmis piskolojileri bozuluyomus pihahahaha

Geri
Üst Alt