SL 20/21 H:14 | Fenerbahçe 4-1 Başakşehir | MS | 23 Aralık

Bu babacan isimli pempe panter kaleciyi istiyordu degilmi bizim takim. Adam bi top bile kurtarma zahmetinde bulunmadi yere yatmadi be 😂

Başakşehir geçen sene şampiyon olduktan sonra bu sene şımarmış. Bu kadar laubali bir futbol olamaz. 4-0 olacak maçı şımarıklıkları yüzünden kaybettiler salaklar.

Bu hakem Antalya fb maçını Antalya'dan alıp fbye veren hakem onu da es geçmeyelim lütfen ciddi fbli bu tetikçiden öte bişi
Bahattin Şimşek Aydın bölgesi hakemi.Zaten oradaki MHK FB'nin hakem şubesi gibi.Yetistirdikleri elaman da (gerçekten yetenekli,sporcu bir aileden geliyor, BESYO mezunu ama...) kendileri gibi duygularına yenik düşen fanatik bir FB'li...Yoksa normal bir hakemin hem de en kariyerli başka bir hakem tarafından Var'a çağrılıp kendi kararında ısrar etmesi anlaşılır şey değil.

Biraz daha dikkatli bakiyim dedim. Volkan babacan hamle yapmamak icin kendinden gecmis her pozisyonda. Ademi faul yapmasa bence onu da yiyecekti.

Cok belli etti bu arkadas

Yaklaşık 16-17 gs ve fb maçlarının yüzde 5'ini anca kaçırmışımdır. 1000'in üzerinde maç yapar, özetler dahil olmak üzere yüzde 1 bile değildir, 17 yıldır böylesine katledilen bir mac hatırlamıyorum, hatırlayan var mı?

Yani bizim de hakem hatasıyla kazandığımız maçlar oldu ama böylesi yoktu yanlış hatırlamıyorsam

Galatasaray böyle kazansa Hasan Kartal hakemi cekip vururdum diye aciklama yapardi.

20 yıldır bu ligi takip ediyorum daha hakem ile şampiyon olan görmedim yine olmayacak. Sahada oyunu olmayan, gücü olmayan takım hakem ittirmesi ile ilk 3'e bile giremez, giremedi, giremeyecek.

Bunların her yıl böyle terörize ettiği maç oluyor, hafızalarınızı zorlayın 3 sene önce Terim'in 4.gelişinin ilk şampiyonluğunda Kadıköy'de bir FB-Bursa maçı oynandı aynı bu şekilde Fırat Aydınus terör estirip o maçı FB'ye kazandırmıştı sonuç: GS şampiyon.

Her yılın böyle hikayesi var bunlar şampiyonluğa giden yolların kaldırım taşı, bizi kenetleyen hırslandıran onları ise kandıran, aciz durumlara düşüren taşlar bunlar, herkes rahat olsun nasıl sezon başı kaybetmeden giderlerken kaybedecekler hem de dağılarak demiştim yine söylüyorum çok kısa süre içerisinde bunlar belasını bulacak. Evet bugün yanlarına kaldı ama asla yarına kalmayacak tarih boyunca bu hep böyle oldu.

Biz kendi işimize saha içerisine bakalım, transferlerimize bakalım bunlar bize rakip olamaz, sıkmayın canınızı herkesin bir hesabı var!

Yaklaşık 16-17 gs ve fb maçlarının yüzde 5'ini anca kaçırmışımdır. 1000'in üzerinde maç yapar, özetler dahil olmak üzere yüzde 1 bile değildir, 17 yıldır böylesine katledilen bir mac hatırlamıyorum, hatırlayan var mı?

Yani bizim de hakem hatasıyla kazandığımız maçlar oldu ama böylesi yoktu yanlış hatırlamıyorsam
Çünkü eskiden "Var"yoktu.Niyet okuması yapamıyorsun; görmedi,hata yaptı,taktir haklarının hepsini ev sahibi takımdan yana kullandı deyip geçiyorsun.Şimdi gelip izliyor, hâlâ kartı çıkarmıyor.Demek ki bile isteye bu kararı veriyor.Eyyam yaptığı ayan beyan ortaya çıkıyor.

Maçı izlemedim ama kazanmalarının iyi yanı erol fbde kaldı

Bir de benim anlamadığım yanlış oyuncuya sarı kartı verip sonra kırmızı gösteriyor,kural hatası değil mi? Başakşehir dese ben boşu boşuna bir kişi eksik oynadım ne olacak?

Geri
Üst Alt