Bartug ve ali yavuzu kazanmak şart
90+3'lerde gire gire sezon boyunca toplam 20 dakika oynayarak tecrübelerine tecrübe katacaklar haşmetli hocamız sayesinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bartug ve ali yavuzu kazanmak şart
ne 6si yav sheriff ndiaye ve halilin bireysel cabasiyla gelisen ataklardan 3-4ü gol olsaydi görürdüm bizimkileriSon 15 dk 6-1 bitebilirdi,yazik oldu
Dortmund'un geçen maç 11 başlattığı futbolcular
Moukoko 16
Bellingham 17
Reyna 18
Sancho 20
Morey 20
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lan cok gol kacirdik diyorum,banane goztepeden.ilkyari net 2-3 gol kacti,ikinci yari son isleri iyi yapsak rahat 5 olurdu.son 15 dkda net 3 tane kacti istene 6si yav sheriff ndiaye ve halilin bireysel cabasiyla gelisen ataklardan 3-4ü gol olsaydi görürdüm bizimkileri
tamamen ilk 15 dakika oynayip attigimiz 2 golle maci bir sekilde önde götürdük
göztepe tam yorulmaya basladiginda 3.golü bulduk ve kendilerine gelene kadar belirgin bir oyun olmadi
göztepe yine morallenince bizimkilerin foyasi meydana cikti
Akbaba nin o pozisyonla GS kariyeri bitti bana gore. Resmen art niyetle vermedi o pasi ogulcana.
O hangi pozisyon yaValla ne hataları haftasına unuturum ama böyle anları yıllarca hiç unutamıyorum
Bundan sonra elimde değil hep bu gözle izlemek zorunda kalıcam bu akbabayı
evet mancini dönemi 4-0lık kasımpaşa hezimetinde de Umut Bulut bomboş olan Erencan'a mı ne pas vermemişti aklımda kalmısValla ne hataları haftasına unuturum ama böyle anları yıllarca hiç unutamıyorum
Bundan sonra elimde değil hep bu gözle izlemek zorunda kalıcam bu akbabayı
Lille B takımına transfer etmiş sezon sonu yaşı 19 olacak ileride ne olur bilmiyorum ama Ozan Kabak onun yaşında CL de oynayıp Stuttgart'ta 11 başlıyordu.bu gençlerin içinde tek kafası basan mustafa kapı'ymış sizle mi uğraşacam la dedi bastı gitti çocuk