⚽ SL 20/21 H:14 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 22 Aralık

Son 15 dk 6-1 bitebilirdi,yazik oldu
ne 6si yav sheriff ndiaye ve halilin bireysel cabasiyla gelisen ataklardan 3-4ü gol olsaydi görürdüm bizimkileri

tamamen ilk 15 dakika oynayip attigimiz 2 golle maci bir sekilde önde götürdük

göztepe tam yorulmaya basladiginda 3.golü bulduk ve kendilerine gelene kadar belirgin bir oyun olmadi

göztepe yine morallenince bizimkilerin foyasi meydana cikti

Bu kadro ve oyunla şampiyonluk imkansız.
İlk 6daki herhangi bir takım bugün bizi yenerdi. İte kaka transfer dönemine mecbur gideceğiz ama o dönemde de neler olacak onu da bilmiyoruz.

Takım güzel dokunuşlarla iyi yerlere gelecektir
İlk 20 dk mücadelesi iyiydi
Şutlarda sorun var yalnız

ne 6si yav sheriff ndiaye ve halilin bireysel cabasiyla gelisen ataklardan 3-4ü gol olsaydi görürdüm bizimkileri

tamamen ilk 15 dakika oynayip attigimiz 2 golle maci bir sekilde önde götürdük

göztepe tam yorulmaya basladiginda 3.golü bulduk ve kendilerine gelene kadar belirgin bir oyun olmadi

göztepe yine morallenince bizimkilerin foyasi meydana cikti
Lan cok gol kacirdik diyorum,banane goztepeden.ilkyari net 2-3 gol kacti,ikinci yari son isleri iyi yapsak rahat 5 olurdu.son 15 dkda net 3 tane kacti iste

Özellikle çıkarken bu kadar pas hatası yapıp maçı kazanmakta ilginç. Esasında bu durum ligimizin ne berbat bi lig olduğunu gösteriyor

Takıma 5-6 transfer net lazım. Düşük seviye oyuncularla ligin en üst seviye oyununu oynamaya çalışıyoruz. Bu maça bile laf atmak boşa sallamaktan ibarettir. Defanstaki ikili dışında burada abartılan kadar bir sıkıntı yok. Transfer şart ama orası kesin.

Takimin ilk 11ine 5 transfer sart diyorum her seferinde, takimdan memnumusum gibi algilayip kafa dumanlamayin

Valla ne hataları haftasına unuturum ama böyle anları yıllarca hiç unutamıyorum

Bundan sonra elimde değil hep bu gözle izlemek zorunda kalıcam bu akbabayı
evet mancini dönemi 4-0lık kasımpaşa hezimetinde de Umut Bulut bomboş olan Erencan'a mı ne pas vermemişti aklımda kalmıs
edit: berk ismail ünsalmıs

Hep ayni oyunculardan biktik diyenler bunlar Onyekuruyu alirsa opun basiniza koyun ikinci yarida topu rast gele sisirsen Onyekuru olsa pozisyona girer tehlike yaratirdi simdi yok oyle bi adam yok .Onyekuru ahmet Musa Gary kim gelirse gelsin yeterki gelsin

Ben anlamıyorum ya ilk 20 dk sezonun en iyi futbolunu oynayıp 2-0 yapmışsın şu amelelerin sans golüyle yerle bir oluyorsun 65 e kadar.. 3-1den önce Soner kale ağzından stat dışına vurmasa ne olacaktı ?
Bu kadar kırılgan olmamamiz lazım..

Geri
Üst Alt