GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:14 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 22 Aralık
Mehmet Mehmetoglu

⚽ SL 20/21 H:14 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 22 Aralık Sayfa 107

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
2,2K
Okunma
66,3K
Sayfa
107/112
Son 15 dk 6-1 bitebilirdi,yazik oldu
ne 6si yav sheriff ndiaye ve halilin bireysel cabasiyla gelisen ataklardan 3-4ü gol olsaydi görürdüm bizimkileri

tamamen ilk 15 dakika oynayip attigimiz 2 golle maci bir sekilde önde götürdük

göztepe tam yorulmaya basladiginda 3.golü bulduk ve kendilerine gelene kadar belirgin bir oyun olmadi

göztepe yine morallenince bizimkilerin foyasi meydana cikti

ne 6si yav sheriff ndiaye ve halilin bireysel cabasiyla gelisen ataklardan 3-4ü gol olsaydi görürdüm bizimkileri

tamamen ilk 15 dakika oynayip attigimiz 2 golle maci bir sekilde önde götürdük

göztepe tam yorulmaya basladiginda 3.golü bulduk ve kendilerine gelene kadar belirgin bir oyun olmadi

göztepe yine morallenince bizimkilerin foyasi meydana cikti
Lan cok gol kacirdik diyorum,banane goztepeden.ilkyari net 2-3 gol kacti,ikinci yari son isleri iyi yapsak rahat 5 olurdu.son 15 dkda net 3 tane kacti iste

Takıma 5-6 transfer net lazım. Düşük seviye oyuncularla ligin en üst seviye oyununu oynamaya çalışıyoruz. Bu maça bile laf atmak boşa sallamaktan ibarettir. Defanstaki ikili dışında burada abartılan kadar bir sıkıntı yok. Transfer şart ama orası kesin.

Ben anlamıyorum ya ilk 20 dk sezonun en iyi futbolunu oynayıp 2-0 yapmışsın şu amelelerin sans golüyle yerle bir oluyorsun 65 e kadar.. 3-1den önce Soner kale ağzından stat dışına vurmasa ne olacaktı ?
Bu kadar kırılgan olmamamiz lazım..

Geri
Üst Alt