Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.885
- 5.315
- 403
etebo dün sakatlanmış yazıyordu
Trabzon maci icin yazdim, Taylan sari kart görürse diye .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
etebo dün sakatlanmış yazıyordu
Ne yapıyor bunlar , Karagümrükten taktik almışlar gibi.@ertansuzgun: Göztepe’de Guilherme’nin Çin’e transfer olma durumu var.
Galatasaray maçında kadroda olmayabilir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ogulcan sirf Caykurda Yedek diye burda begenilmiyor ama tempolu oyunda ise yarayacak adam hatta kanatta Feg gibi babel gibi Arda gibi yavas oyuncular oldugunuda goz onunde bulundurursak kotunun iyisidir.Omer gibi kazma bi adam da degil Burda gecen sene Taylana herkez cop diyordu.Anadoludan gelen butun oyunculara cop gozuyle bakilmasi sacma .Su taraftar Profili Umit Davalali Ergun li Hakanli kadroyuda bege miyecegine sirf yerli diye laf atacagina adim gibi eminim yeni nesil taraftar hepsi boyle.Renktaş sende çok polayanasın.Sürekli savunmak hatalı bir yaklaşım.Biz Galatasarayın daha iyi olması için çabalıyoruz.ona göre yorumlar yapıyoruz.
ömer,oğulcan falan bu takımın alternatifi bile olamazlar.Ama sağlıklı fit bir emre alternatif olabilir.Şu kadronun yetersiz olduğunu kabullenmeyenlerin bir kurban seçmesi gerekiyor buda emre akbaba oldu.Anlamsız bir yüklenme var.bencede şu haliyle kadroya bile girmemesi lazım. Ama çok ciddi sakatlıklar geçirdiğinide unutmamak laızm.Daha ilk emre akbaba alınacağı zaman bu kadar para etmez alınmamalı diyen adam olarak söylüyorum bunları.O zaman bu forumda çok büyük bir kesim laf söylettirmiyordu bu transfere.Şimdi aynı adamlar tu kaka yapıyor.taraftarlar inanılmaz bilinçsiz.
gerçekleri görmek zorudayız.Ve ona göre Galaatasaraya yakışacak oyuncuları almalıyız.
Ogulcan sirf Caykurda Yedek diye burda begenilmiyor ama tempolu oyunda ise yarayacak adam hatta kanatta Feg gibi babel gibi Arda gibi yavas oyuncular oldugunuda goz onunde bulundurursak kotunun iyisidir.Omer gibi kazma bi adam da degil Burda gecen sene Taylana herkez cop diyordu.Anadoludan gelen butun oyunculara cop gozuyle bakilmasi sacma .Su taraftar Profili Umit Davalali Ergun li Hakanli kadroyuda bege miyecegine sirf yerli diye laf atacagina adim gibi eminim yeni nesil taraftar hepsi boyle.
Sen oynatmamaya devam et Taylani da cogunuz dugununde oynatmiyorduki cok degil gecen mac etkisizde bu macta etkisiz olsun biraz formsuz olsun dugununuzde oynatmatsiniz .Biraz oyunculara zaman verin ondan sonra dugununuzde de oynatmayin kadronuzda da oynatmayin .Oğulcanı düğünümde oynatmam
2-2 bitecek maçımız öncesi hüzün hakim.Nabion Sidik
Ben de Feghouli ve Sekika'yı düğünüme çağırmam.Oğulcanı düğünümde oynatmam
2-2 bitecek maçımız öncesi hüzün hakim.
Bence başaksehir alır knk , 2-2 yine iyi2-2 bitecek maçımız öncesi hüzün hakim.
vasata alıştırdı bu cengiz sizi taylan kendini geliştirdi oynadı maç oynayarak mı geliştirdi hayır antrenmanda gelişti oğulcanda gelişir se antrenmanda gelişir süper lig seviyesinde bir kanat asla ve asla değilSen oynatmamaya devam et Taylani da cogunuz dugununde oynatmiyorduki cok degil gecen mac etkisizde bu macta etkisiz olsun biraz formsuz olsun dugununuzde oynatmatsiniz .Biraz oyunculara zaman verin ondan sonra dugununuzde de oynatmayin kadronuzda da oynatmayin .
sosoyu sağ ile merkez arasında serbest oynatacaksınBen de Feghouli ve Sekika'yı düğünüme çağırmam.
Oğulcan en azından köşede oturup yemek yese ses çıkarmam ama.
Sağ kanatta rezalet oynuyor Feghouli. Hatta oynamıyor , boş boş yürüyor maç genelinde.
Ne adamsın ya fbli değilim. Tek büyük takım GalatasarayBence başaksehir alır knk , 2-2 yine iyi
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Bir şekilde , oyun içi devamlılığını sağlamak lazım.sosoyu sağ ile merkez arasında serbest oynatacaksın