⚽ SL 20/21 H:14 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 22 Aralık

Bol gollü bir maç bekliyorum ve farklı kazanacağımızı düşünüyorum.Marcao yerine Lyundama'nin oynuyor olması artı yazar,tek eksik Fatih Hoca'nin yerini dolduracak isim ise mecburen Arda Turan.O yüzden ilk 11 yaparken ilk olarak Arda'yi sonra geriye kalanları yazın.Tahmini 11;
Okan
Linnes Lyundama Donk Saracci
Oğulcan Feguli Taylan Emre Kılıç Arda
Kral Diagne

Ogulcan sirf Caykurda Yedek diye burda begenilmiyor ama tempolu oyunda ise yarayacak adam hatta kanatta Feg gibi babel gibi Arda gibi yavas oyuncular oldugunuda goz onunde bulundurursak kotunun iyisidir.Omer gibi kazma bi adam da degil Burda gecen sene Taylana herkez cop diyordu.Anadoludan gelen butun oyunculara cop gozuyle bakilmasi sacma .Su taraftar Profili Umit Davalali Ergun li Hakanli kadroyuda bege miyecegine sirf yerli diye laf atacagina adim gibi eminim yeni nesil taraftar hepsi boyle.

Anadoludan gelen oyuncuya tabiki hemen çöp muamelesi yapamalıyız.Fakat tutmama oranı çok yükssek.Çoğu oyuncu belli ediyor kendisini ve göz göre göre alıyoruz.Taylan büyük bir aşama katetdi..ama malesef bize o mevkiye daha iyi adam lazım.fakat taylan ömer ve oğulcan gibi değil.Galatasarayda kalmayı başaracak eşiği geçmiştir.Diğer ikisi malesef Galatasarayda olmamalı.

ümit,ergün,hakan gibi adamlar zaten yetenekli adamlar.Sonradan falan kendini bulan adamlar değil.üzerine koymuş olabilirler ama birşeyler varsa koyarsın.oğulcanla istediğin kadar oyna olmaz. ömerle istediğin kadar oyna olmaz.

bana şu kadronun tartışılması çok anlamsız geliyor.isimlere takılı kalmayın çok yetersiz kadromuz var.Hırstan yoksun kağnı gibi oyuncular çok fazla.Dünya üzerinde bizim seviyemizde bu kadar ağır oyunculardan kurulu bir başka takım gösteremezsin.

Sami kardeşime hak veriyorum donk emin başlar

Bu takıma her şeyden önce biri sağa, biri sola olmak üzere iki tane esaslı ferrari hızında adam geçebilen kanat oyuncuları lazım. Kanatlarda mecburiyetten oynattığımız oyunculara bakın Feghouli, Oğulcan, Ömer Bayram, Babel, Arda 5 tane kaplumbağa hızında kanat hepsini toplasan Karagümrük'teki bir Ndao etmez kanatsız oynuyoruz resmen nerede bizim eski Bruma & Onyekuru kanatları
Bizim takımın rakip kaleye gittiği sürede Levent’ten Kurtköy’e gidiliyor.

Geri
Üst Alt