Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.668
- 20.997
- 2.643
Bence sen kus olabilirsin ama insallah ben yanilirim.Totem filan değil renktaş tahminim bu yönde. İnşallah ben yanılırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence sen kus olabilirsin ama insallah ben yanilirim.Totem filan değil renktaş tahminim bu yönde. İnşallah ben yanılırım.
Hep yanımda gezdirdiğim bir kuşum var ama kuş değilim renktaşBence sen kus olabilirsin ama insallah ben yanilirim.
Pipine kusum diye hitap etmen dusundurucuHep yanımda gezdirdiğim bir kuşum var ama kuş değilim renktaş![]()
Aslanım mı deseydimPipine kusum diye hitap etmen dusundurucu
Feg ile Babelin ayni anda sahada oldugu hangi maci kazandik topu forvete getirene kadar mac biterOkan
Omar Luyi Donk Saracchi
Taylan
Fegh Emre K.
Babel
Falcao Diagne
yemisim o kolombiyalinin adaptasyonunu gerekirse capraz bagi kopsun oynayacak
Mikserliğe ara verelim SıddıkcımÇok affedersiniz de nah alırız bu maçı.
Alakasi yok karagumruk bu ligin en iyi 5 6 takimindan biri goztepe dengesiz savruk oyunculardan kurulu bir takim ilk golu atarsak rahat kazanirizGöztepe, Karagümrük'ten daha iyi bir takım. Hele bizim bugünkü performansımız olursa elek ederler.
Karagumurukte matah takim degil ama göztepeden iyidir kalite olarak.Alakasi yok karagumruk bu ligin en iyi 5 6 takimindan biri goztepe dengesiz savruk oyunculardan kurulu bir takim ilk golu atarsak rahat kazaniriz