⚽ SL 20/21 H:14 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 22 Aralık

Sekidika oynamalı Göztepe bekleri çok zayıf hızlı adam lazım.

Sekidika 11 e girsin 1 defa. Ust duzey topcu olmayabilir ama en azindan calima yelteniyor. Kerem olsa direkt o oynasin derdim
Futbol hizli ve kaliteli oyuncularla oynanir. Biz Sekidika ve Ali Yavuz'u yedeklerle oynatip sacma sapan bir sekilde performans bekliyoruz. Elimizde futbolcu kalmamasina ragmen hala Sekidika ve Ali Yavuz'a forma verilmiyor, Akbaba ve Arda'nin kadro disi birakilmasi gereken yerde biri 11 basliyor, digeri de onun yerine oyuna giriyor.

Futbol hizli ve kaliteli oyuncularla oynanir. Biz Sekidika ve Ali Yavuz'u yedeklerle oynatip sacma sapan bir sekilde performans bekliyoruz. Elimizde futbolcu kalmamasina ragmen hala Sekidika ve Ali Yavuz'a forma verilmiyor, Akbaba ve Arda'nin kadro disi birakilmasi gereken yerde biri 11 basliyor, digeri de onun yerine oyuna giriyor.
Mesela bir ornek ankaragucu macinda Babelin attigi golu sittin sene atamazdi diagne. Babel orda ayagini iyi döndürdü. Ha onunda sacma seyleri varda neyse. Kalite acisindan soyluyorum

Onde dursun yeter yav top tutar en azindan. Seneye o da gitsin o baska. Elimizdikelere gore Babeli onde goruyorum
Babel ve Kerem önemli eksikler hücumda. Kanatlar zerre calismiyor. Ceza sahasini karistiramiyoruz. Ve bunlara ragmen Sekidika & Ali Yavuz'a burun kivirip Arda, Akbaba ve Ogulcan'i yazanlar var. Muslera, Marcao ve iyi bir Tasdemir'i herkes ister bu ligde. Göz ardi etmemek lazim. 2 aydir maca cikmayan sahtekari ise umarim yollariz devre arasi. Defolsun gitsin. Kadromuz belki cok genis degil ama dar demek biraz insafsizlik olur. Eksik olan mevkiler belli.

Mesela bir ornek ankaragucu macinda Babelin attigi golu sittin sene atamazdi diagne. Babel orda ayagini iyi döndürdü. Ha onunda sacma seyleri varda neyse. Kalite acisindan soyluyorum
Babel korona kapmadan önce takimin en iyi 2 oyuncusundan biriydi maclarda.

Babel ve Kerem önemli eksikler hücumda. Kanatlar zerre calismiyor. Ceza sahasini karistiramiyoruz. Ve bunlara ragmen Sekidika & Ali Yavuz'a burun kivirip Arda, Akbaba ve Ogulcan'i yazanlar var. Muslera, Marcao ve iyi bir Tasdemir'i herkes ister bu ligde. Göz ardi etmemek lazim. 2 aydir maca cikmayan sahtekari ise umarim yollariz devre arasi. Defolsun gitsin. Kadromuz belki cok genis degil ama dar demek biraz insafsizlik olur. Eksik olan mevkiler belli.
4 11 oyuncusu baska birsey degil yedek gelmesin bu kulube

2 kanat 1 forvet 1 libero

Ha marcao satilirsa 1 de defans ki satilmaliki 4 11 oyuncusu alinsin

Maç eksiğimize rağmen ikinciyiz hala
Sakin olup yolumuza bakmalıyız

Luyindama sarı kart sınırında. Aman diyeyim.
Trabzon maçında Emin-Donk olabilir bu bize büyük dezavantaj yaratır.

Belhanda, Arda, Luyindama ve Taylan sınırda. Bu maçta bayağı zayiat vereceğimiz hissine sahibim.

Sekidika oynamalı Göztepe bekleri çok zayıf hızlı adam lazım.
raw_arda-turandan-fatih-terime-milli-takimi-biraktim-arkamdan-neden-konusuyor_981447243.jpg

Geri
Üst Alt