- 1 Ağustos 2014
- 62.918
- 73.175
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belinde problem varmis. Form tutana kadar Ocak biter muhtemelenBabel duzelmedi mi daha. Diagneyi sahada gorunce deli oluyorum
Futbol hizli ve kaliteli oyuncularla oynanir. Biz Sekidika ve Ali Yavuz'u yedeklerle oynatip sacma sapan bir sekilde performans bekliyoruz. Elimizde futbolcu kalmamasina ragmen hala Sekidika ve Ali Yavuz'a forma verilmiyor, Akbaba ve Arda'nin kadro disi birakilmasi gereken yerde biri 11 basliyor, digeri de onun yerine oyuna giriyor.Sekidika 11 e girsin 1 defa. Ust duzey topcu olmayabilir ama en azindan calima yelteniyor. Kerem olsa direkt o oynasin derdim
Onde dursun yeter yav top tutar en azindan. Seneye o da gitsin o baska. Elimizdikelere gore Babeli onde goruyorumBelinde problem varmis. Form tutana kadar Ocak biter muhtemelen
Mesela bir ornek ankaragucu macinda Babelin attigi golu sittin sene atamazdi diagne. Babel orda ayagini iyi döndürdü. Ha onunda sacma seyleri varda neyse. Kalite acisindan soyluyorumFutbol hizli ve kaliteli oyuncularla oynanir. Biz Sekidika ve Ali Yavuz'u yedeklerle oynatip sacma sapan bir sekilde performans bekliyoruz. Elimizde futbolcu kalmamasina ragmen hala Sekidika ve Ali Yavuz'a forma verilmiyor, Akbaba ve Arda'nin kadro disi birakilmasi gereken yerde biri 11 basliyor, digeri de onun yerine oyuna giriyor.
Babel ve Kerem önemli eksikler hücumda. Kanatlar zerre calismiyor. Ceza sahasini karistiramiyoruz. Ve bunlara ragmen Sekidika & Ali Yavuz'a burun kivirip Arda, Akbaba ve Ogulcan'i yazanlar var. Muslera, Marcao ve iyi bir Tasdemir'i herkes ister bu ligde. Göz ardi etmemek lazim. 2 aydir maca cikmayan sahtekari ise umarim yollariz devre arasi. Defolsun gitsin. Kadromuz belki cok genis degil ama dar demek biraz insafsizlik olur. Eksik olan mevkiler belli.Onde dursun yeter yav top tutar en azindan. Seneye o da gitsin o baska. Elimizdikelere gore Babeli onde goruyorum
Babel korona kapmadan önce takimin en iyi 2 oyuncusundan biriydi maclarda.Mesela bir ornek ankaragucu macinda Babelin attigi golu sittin sene atamazdi diagne. Babel orda ayagini iyi döndürdü. Ha onunda sacma seyleri varda neyse. Kalite acisindan soyluyorum
4 11 oyuncusu baska birsey degil yedek gelmesin bu kulubeBabel ve Kerem önemli eksikler hücumda. Kanatlar zerre calismiyor. Ceza sahasini karistiramiyoruz. Ve bunlara ragmen Sekidika & Ali Yavuz'a burun kivirip Arda, Akbaba ve Ogulcan'i yazanlar var. Muslera, Marcao ve iyi bir Tasdemir'i herkes ister bu ligde. Göz ardi etmemek lazim. 2 aydir maca cikmayan sahtekari ise umarim yollariz devre arasi. Defolsun gitsin. Kadromuz belki cok genis degil ama dar demek biraz insafsizlik olur. Eksik olan mevkiler belli.
Babeli hiç i yerde görmüyorum ocak 1 oldu mu anında veririm eline sözleşmeyi.Onde dursun yeter yav top tutar en azindan. Seneye o da gitsin o baska. Elimizdikelere gore Babeli onde goruyorum
Sezon sonu gonderecegiz acele etme eurovisyonun gülü.Babeli hiç i yerde görmüyorum ocak 1 oldu mu anında veririm eline sözleşmeyi.
Sekidika oynamalı Göztepe bekleri çok zayıf hızlı adam lazım.