- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Valla Jimmy Durmaz'i kiraya verdik ama bu kimil zararlisi Akbaba ve transfer edilmesi son derece lüzumsuz olan Arda kuru kalabalik yaratiyor. Ogulcan desen zerre yetenek yok kendisinde. Ömer, Arda, Etebo, Akbaba ve Ogulcan'a verecegim sanstan keserim Sekidika, Ali ve Kerem'e veririm. Bu üclünün icinde en yeteneklisi Kerem, bu belli. Artik U21 oynayacak yasi bile gecti Kerem. Forma vermezsen kendini gösteremez, gelistiremez. Kötü oynayanlar oynamaya devam ederse moral-motivasyon olarak bir daha toparlayamaz. Bir hedefi olmali oyuncunun. Akbaba gamsizi sahada yürüyor, bayrampasali sahaya girince kaptan oluyor bir anda. Bunlara hic gerek yok.Sonuna kadar katılıyorum reis
Tamam ben Sekidika süper Kerem alır götürür bu takımı filan demiyorum da Emre Akbaba ve Oğulcan ikilisine verdiğimiz şansı Kerem'e verelim bir kere veya Sekidika bir kere de as kadro içinde forma bulsun bir bakalım arkasında Şener'le Ömer'le sahaya çıkmasın da bir kere de as kadro için de şans bulsun veya Kerem bir bakalım 90 dakika içinde devamlılığı nasıl rakip kapandığı zaman neler yapabiliyor şut tehditi olabiliyor mu ne bileyim bekini oyuna dahil edebiliyor mu defansa yardımı nasıl görelim bir
Ali Yavuz bile şu anda yetersiz görüyoruz ama bir şeyler değiştirmeye çalışıyor çabalıyor dediğin gibi pansuman denemesi oluyor hı son maçlarda başarılı oldu diyemeyiz ama denedik diyebiliyoruz