SL 20/21 H:15 | Beşiktaş 3-0 Sivasspor | MS | 28 Aralık

İnsan bu hakeme bahane verir mi.
Zaten fırsat kolluyordu

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Adrenalin yüksek. Şaşırmadım o yüzden. Bir de maç içinde 50 tane tekme yedi kart çıkmadı. Orda kalmıştır aklı

Takim kaptani nasil olur da böyle sacma bir sekilde attirir kendini

Feyyaz cok guzel bir mac izliyorum diyor. Ulan tinerciler sarmis dort bir tarafimizi.

Nkodu nasil kirmizi gormedi. Var denen yerde hangi dallama var

Feyyaz cok guzel bir mac izliyorum diyor. Ulan tinerciler sarmis dort bir tarafimizi.

Nkodu nasil kirmizi gormedi. Var denen yerde hangi dallama var
< ̄`ヽ、      / ̄>
 ゝ、  \ /⌒ヽ,ノ  /´
   ゝ、 `( ( ͡° ͜ʖ ͡°) /
     >     ,ノ
     ∠_,,,/´”

Top dışarıdan içeri girdiği an topu alan adam ortayı açtı ve gol oldu. Paslaşma bile olmadı. Saçmalamayalım.
Orada top 2cm cikmis olsa da bir sey degismez hakem takdirini kullanmis pozisyon gecmis dedi e dogru bu

Var cizgi kamerasi yoksa buna karar veremez dediler e bu da dogru

Mac icinde bjk lehine cok karar verildi su pozisyonu tartisana kadar onlar tartisilmali

Dedigim gibi sivasin malligi oraya takilmak

Ciddi anlamda bela,beddua okunmasini hakediyolar.cok sıkıldım.sampiyon oldugumuz sezonlarda sampiyonluk yarisina sokuldular,gecen sezon sampiyonlar ligine gönderildiler.bunlarin damına biri koymazsa ben koyacagim,bi daha kimse mikemeyecek

Nkodu nasil kirmizi gormez lan. Adamin bilege sert bir sekilde basiyor. Bizim gariban seri ufak basti kirmizi gordu.

Rezil besiktasin omru cok uzun surmez. Les futbol oynuyorlar

Hala klüp olarak durumun ciddiyetinin farkında değiliz.Çok büyük rezillikler dönüyor.
Yukarıda birriside büyüklerin kollandığından falan bahsetmiş.Yani bizide için içine katmış diğer medyadaki şerefsiz yorumcular gibi..
ligde reesmen kollanan bunlar..Hala genelleme yapıp bizide işin içine katıyorlar.

aynı açıklamayı bu maçtan sonrada yapmalı..Herkes ayağını denk alsın..böyle rezillik olmaz.

Şöyle hakemler bizi bulmuyor arkadaş. Ne kadar eyyamci it varsa bizim maçta

Bunları terbiye etmek boynumuzun borcu.. sahadan sileceğiz bunları yazdım buraya, k. kan alacağız

Geri
Üst Alt