Çok zor üstat sen ne diyorsun

Gercekci olmak gerekiyorsa bende senin gibi düşünüyorum çok zor...
Yukardada yazdığım gibi deplasmanda ki derbi karnemiz çok kötü bu sene Başakşehir ve Kadıköy galibiyet dışında bırak kazanmayı puan bile alamıyoruz son yıllara bakılırsa...

Az önce telsizi kapayıp hamsilerin forumunda istihbari çalışma yaptım.
Genel kanı şu yönde;
Çok eksiğimiz var Galatasaray ligin en iyi top çeviren takımlarından biri favori onlar, ve favori oldukları için biz kazanırız.

Buna bel bağlamışlar pek ümit yok.

Açıkçası bende bundan korkmuyor değilim.

Az önce telsizi kapayıp hamsilerin forumunda istihbari çalışma yaptım.
Genel kanı şu yönde;
Çok eksiğimiz var Galatasaray ligin en iyi top çeviren takımlarından biri favori onlar, ve favori oldukları için biz kazanırız.

Buna bel bağlamışlar pek ümit yok.

Açıkçası bende bundan korkmuyor değilim.

Biz iyi oynarsak her türlü kazanırız trabzonun kötü oynadığı hangi büyük macı kazanmış...
Boş laf yapmasınlar...

karagümrük yenilgisini bununla telafi edebiliriz. ama beraberlik de iyi gibi sanki

Her maci kazanamayiz

Lig cok uzun. Tek macla yangin yapilmasi sacma baya. Üstelik suan ligi koparip gidecek takim da yok. Herkes böyle düşe kalka gidecek iste. Kasimpasa maci bence puan kaybettigimiz en net macti. Alanya ve Karagümrük maçlarından puan alabilirdik rahatlikla. Şu son dakikalarda yüzümüz gülmüyor.

Her maci kazanamayiz
Orasi öyle ama 10 kisilik Kayseri ve Karagümrük'ten de gol yenmez yani. Bir sey oynamayan dandik takimlara puan verdik. 3 puan öyle gitti. Alanya macinda rezilleri oynuyorduk ama Taylan yerine Diagne girince 9 kisi kaldik, yoksa o maci da bir sekilde 1 puanla gecerdik. Kasimpasa macinin 2.yarisinda 1 puani hak etmistik. Rakipten kötü oldugumuz maclarda hic sansa bala bir mac alamiyoruz kolay kolay. Duran toptan gol atamadigimiz icin zorlaniyoruz.

Sezona yön verecek kırılma maçlarından biri(BJK maci da ilk yarı liderini belirler).Kazandigimiz an liderlik gelir,zirveye tutunuruz.Sezon başı kimsenin beklemediği bir başarı olur.Artik top da yönetimde olur.Sampiyonluk için gerekli transferler de yapılırsa sezon sonu mutlu sona ulaşırız.

Geri
Üst Alt