Arda'nın TS'ye 5 golü varmış.​
Ulan...​

ardanın trabzona 6 golü var,hangi sezonlarda oldugunu bile yazarım,totem oldugunu bile bile gelip alıntı yapmayın.trabzona gol atmıstı baros ve barosun asırtma vurusla attıgı gol öncesi asisti de var mesela ardanın,öncesinde mhemet guven faul yaptı diye konusulmustu.o yuzden benle ugrasmayın

Bu maçta topa illa sahip olalım diye çıkmamak kontra oynamak lazım ogulcan forvette olacak buyuk ihtimalle bence hoca omari sağ bek linnesi sağ açık oynatmali feguli ortada oyun kurmalı belhanda oynarsa çok kontra yeriz çok top kaybediyor . Okan
Omar luyindama marcao saracci
Taylan donk
Linnes. Feguli. Emre kilinc

Oğulcan

Alın şu maçı ya yorum yapasım da gelmiyor alın işte 3 puanı canımızı sıkmayın hadi.

Zor günlerde gösterin yeteneklerinizi ki gösterdiniz bundan önce.

Tüm forvetlerin eksik oldugu bir maçtada bu aslı forvet olan genç arkadaşa forma vermeyeceksek nasıl oyuncu cıkaracağız biz ? Düşünsenize gelecek vaad eden genç bir oyuncusun büyük takımdasın, tüm forvetler eksik ve sahaya cıkma umuduyla bekliyorsun ama oda ne, hangi pozisyondan devşirme olduğu belli olmayan oğulcan forvette oynayacak.

Galatasaray'ın muhtemel 11'i: Okan, Omar, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Feghouli, Belhanda, Arda, Kılınç, Oğulcan.

Habertürk
Diagne & Donk ve Linnes gibi sevdalarından vazgeçmez diye düşünüyorum Fatih Terim ama olması gereken bu bence de. Şu takıma bakıyorum da Ocak ayında Muslera'nın da eklenmesi ile birlikte özellikle defans anlamında bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum Luyındama & Marcao defans hattı beklerde Saracchi&Omar kalede Muslera önlerinde Taylan orta alanda Emre Kılınç & Feghouli filan hiç fena değil

Ama ileri çıktığımızda bakıyorum Arda & Belhanda & Oğulcan :danyal:

Diagne & Donk ve Linnes gibi sevdalarından vazgeçmez diye düşünüyorum Fatih Terim ama olması gereken bu bence de. Şu takıma bakıyorum da Ocak ayında Muslera'nın da eklenmesi ile birlikte özellikle defans anlamında bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum Luyındama & Marcao defans hattı beklerde Saracchi&Omar kalede Muslera önlerinde Taylan orta alanda Emre Kılınç & Feghouli filan hiç fena değil

Ama ileri çıktığımızda bakıyorum Arda & Belhanda & Oğulcan :danyal:

Diagne trabzona goturulmedi

Geri
Üst Alt