- 3 Haziran 2015
- 53.910
- 61.916
- 3.963
Feghouli kilit Adam. Asilirsa aliriz. Salarsa yanariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahir, ben mesela fener, bjk veya diger maclari telefondan izlesem de digerleri normal tv izleyebilir mi?Evet ama tv de yayın kapanır.
Cagne yazana kadar umutlanmistimGöztepe maç gibi yine3 gollü bir galibiyet bekliyorum.Gol yememiz ise mucizelere bağlı.Trabzon savunmayı kontra bile yapamadan sadece kalecisi ile yapan bir takım, Göztepe kadar bile zorluk çıkaracaklarını düşünmüyorum(Bizim takıma güvendiğim için değil TS'nin kalitesiz kadro, oyun ve oyuncu yapısı nedeniyle). Gol tahminim Feguli,Diagne, Oğulcan.
Suat AslanboğanTrabzonspor - Galatasaray karşılaşmasının VAR hakemi Suat Arslanboğa oldu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teknolojiden en çok bu anlıyor demek kiUlan yine mi bu adam
Butunt VAR'lara bu bakıyor galiba.
Her maçta var.
KURTULSAK !!
Feghouli kırmızı kartFeghouli kilit Adam. Asilirsa aliriz. Salarsa yanariz
Ben özlemedim.
TşkFeghouli kırmızı kart
1 farkla önde oluruz rakip için gol yarım saattir bağırarak geliyorum der değişiklikten hemen öncede yerizhoca,dk 80 de ilk degisikligi yaptıgında skor kac kac olur acaba !
Rice ederim
Asıl o galibiyeti getirip bize armağan etsin. Trabzon deplasmanında bizi sabote eden kendisiydi en son.Takım güzel bir galibiyet alıp Feg'e armağan etsin.
Asıl o galibiyeti getirip bize armağan etsin. Trabzon deplasmanında bizi sabote eden kendisiydi en son.sent via GSC
Sarı detay olmasa fena forma değil