Hocamızın atılmasıyla stoperimizin kırmızısıyla başlayan iğrenç oyun Bugünde sergilendi, belliki fenerbahçe nin nihat abisi serdarı hakemleri sene sonuna kadar bu oyunu sergileme niyetindeler, kimse tesadüf demesin Yönetimin sesi gür çıkmazsa tepkisini koymazsa bu maç değil hakkımız olan şampiyonluk gidecek.

Bugünkü maçtan sonra gevşek gevşek sahada dolaşana bugünkü hakemden daha fazla söverim.

Hocanın yaptığı X'in yaptığının yanında hiçbir şey
Adam her mac hakemlerin üstüne yürüyor hiçbir halt olmuyor

Koruyamıyorlar hocayı.Yönetim o kadar pısırık ki anlatamam.Çık konuş yav senin hocanı herşeyden sevk etmişler.

Bu analarını bellediğimin düzeninde çıkıp şunlara sağlam bir tokat atarak sezon sonunda da o kupayı ağlayanların malum tarafına sokmayan topçunun yedi sülalesini silkeleyim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onümüzde zor bi fikstür var Musleraya en ihtiyacimiz olan zaman. Trabzonspor kimyacıdan sonra daha az gol yiyen garanti oynayan bi takım oldu. Kilidi acamazsak sıkıntı yasayabiliriz. Sakin oynarsak kazanacagimizi dusunuyorum.

Sakin ve kontrollü oynarsak güzel sonuç alabiliriz, Göztepe maçındaki kadar boş alan vermememiz lazım çünkü Ekuban ve Nwakaeme bu alanları kullanır. Luyi-Marcao ikilisini kurarsak ve saçma sapan işler olmazsa yenilmeyiz diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt