- 18 Mayıs 2011
- 49.976
- 52.972
- 4.398
Trabzona mi1-0 ya da 2-1
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzona mi1-0 ya da 2-1
trabzon mal gibi top oynuyo aliriz bence bu maci
süt amcamDursun ozbek neyin oluyor renktas ?
yusuf sarı abdul parmaklı takımı yenemeyeceksek zaten büyük hayallere kapılmayalım abiEkuban yoksa bizim icin buyuk avantaj olur birde Enwakayeme var gerisiri cöp oglu cöp , Abdush da yok galiba
Sence üstad?Trabzona mi
trabzonlu da bu forumu okuyup oğulcan çağlayanlı takımı yenemezsek diye hayal kuruyor olabilirGalatasaray'da Oğulcan Çağlayan, Trabzonspor karşısında forvette görev alacak. (Hürriyet)
Ekli dosyayı görüntüle 105871
Mapus yata yata bitertrabzon mal gibi top oynuyo aliriz bence bu maci
Koskoca Galatasaray ın forvetine bakGalatasaray'da Oğulcan Çağlayan, Trabzonspor karşısında forvette görev alacak. (Hürriyet)
Ekli dosyayı görüntüle 105871
Ben biz alıriz diyorum da , senin Trabzon yönünde tahmin ettiğini düşünüyorumSence üstad?
hakkimda yapilan yorumlara verdigin cevap tarzi hosuma gitmiyor baska zamanima denk gelir kötü konusmak istememMapus yata yata biter
Aldirma gonul aldirma
Nasil konusuyormusum lahakkimda yapilan yorumlara verdigin cevap tarzi hosuma gitmiyor baska zamanima denk gelir kötü konusmak istemem
Alıśılagelmişin aksine bu kez kazanırız diyorum inşallahBen biz alıriz diyorum da , senin Trabzon yönünde tahmin ettiğini düşünüyorum
Alıśılagelmişin aksine bu kez kazanırız diyorum inşallah
bastibacak demissin moralimi bozduNasil konusuyormusum la
Emre killibacak dedi ona atarlanmiyon banami atarlaniyon. Ironi yaptim ordabastibacak demissin moralimi bozdu