Seyirci olsaydi yenilirdik. Simdi bir sansimiz olabilir. Bizim takim asiri kirilgan ve tribunden etkileniyor.

50 bin öküzün önünde şikecilere çok fena koydu takım neyin kırılganlığı tam konsantre olduktan sonra bi 50 bin daha olsa fark etmez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Agücü maçı öyle gibiydi.
Ankaragücü maçında iyi olmasak da Ankara'dan iyiydik. Benim demek istediğim rakipten kötü oynarken gol atmak. Mesela Fb, Başak maçında çok kötü oynarken 1 taç ve 1 kornerle 2-1 öne geçti. Bizde böyle bir şey olmuyor. Rakipten kötüysek direkt yeniliyoruz. 1 puan bile alamıyoruz. Rakipten kötü olup da kazandığımız son maç Belhanda'nın penaltısıyla 1-0 aldığımız Alanya maçı.

Ankaragücü maçında iyi olmasak da Ankara'dan iyiydik. Benim demek istediğim rakipten kötü oynarken gol atmak. Mesela Fb, Başak maçında çok kötü oynarken 1 taç ve 1 kornerle 2-1 öne geçti. Bizde böyle bir şey olmuyor. Rakipten kötüysek direkt yeniliyoruz. 1 puan bile alamıyoruz.
Biz bedavadan veya hakemle puan alamıyoruz. Yırta yırta şampiyon olmak zorundayız.

50 bin öküzün önünde şikecilere çok fena koydu takım neyin kırılganlığı tam konsantre olduktan sonra bi 50 bin daha olsa fark etmez

Senelerdir deplasmanda hemen kiriliyoruz. Bunda seyircinin etkisi de var bence

Ankaragücü maçında iyi olmasak da Ankara'dan iyiydik. Benim demek istediğim rakipten kötü oynarken gol atmak. Mesela Fb, Başak maçında çok kötü oynarken 1 taç ve 1 kornerle 2-1 öne geçti. Bizde böyle bir şey olmuyor. Rakipten kötüysek direkt yeniliyoruz. 1 puan bile alamıyoruz. Rakipten kötü olup da kazandığımız son maç Belhanda'nın penaltısıyla 1-0 aldığımız Alanya maçı.
Uzun süredir Muslera yok belki o olsa olurdu zaten o gün de onun sayesindeydi.

Bir de maçı çözecek adamlarımız da patates modunda artık malum.

Hatay macinda da gole kadar kotuyduk ama hataydan kotu muyduk hatirlayamadim

Okan
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Feghouli Belhanda
Emre K. Falcao Arda

En mantıklı 11 bu olur Falcao hazır değil ama orda oynayacak başka biri yok mecbur başlayacak gittiği yere kadar artık...
Oğulcan ve Akbaba demeyin sakın ikiside Galatasaray için yetersiz keşke gönderebilsek...

Hatay macinda da gole kadar kotuyduk ama hataydan kotu muyduk hatirlayamadim
Golden sonra daha kötüydük o maç yav.

Biz aradaki maçlardan puan alsak o bile iyi. Hala K.gümrük maçında son dkda kontradan gol yememizi anlamıyorum mesela.

Senelerdir deplasmanda hemen kiriliyoruz. Bunda seyircinin etkisi de var bence

İş her zaman sahada biter, tribün büyük etki yapar tabii ki ama sen tam konsantre olduktan sonra bütün havayı arkana alırsın bir de şuna da değinecem bizim taraftardan iyisi de yok buna emin olabilirsiniz

Son 10-15 deplasmanda ki büyük maçlara bakarsak bu sene ki Başakşehir ve son Kadıköy galibiyet dışında bırak yenmeyi puan bile alamıyoruz bunu artık aşmamız lazım...
Kadıköy çöplüğü hariç çok doğru o çöplükten hep puan alıyoruz onun dışında puan çok azdır

Geri
Üst Alt